Λαμπρή Πολιτιστική Εκδήλωση στο “Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο Μυκόνου”, για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Related Articles

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η Ιερά Μητρόπολη Σύρου και ο Ιερός Μητροπολιτικό Ναός της Μεγάλης Παναγιάς Μυκόνου συνδιοργάνωσαν και με μεγάλη επιτυχία παρουσίασαν απόψε στο «Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο» Μυκόνου Καλλιτεχνική και Πολιτιστική Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, με τίτλο «Τα Σμυρναίικα Τραγούδια» και ερμηνευτή τον διακεκριμένο ερμηνευτή Παντελή Θαλασσινό.

Την Εκδήλωση, συντόνισε ο Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπος Μυκόνου και Δήλου Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός, παρηκολούθησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ιωαννίνων κ. Μάξιμος και Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, αιρετοί και πλείστοι Μυκόνιοι, οι οποίοι συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό και τραγούδησαν μαζί με τον Καλλιτέχνη τα «Σμυρναίικα Τραγούδια».

Ο Πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Μαραγκός προλόγισε την εκδήλωση, καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο και ευχαρίστησε όσους συνέδραμαν στην επιτυχία της.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων συνεχάρη τους Μυκονίους για τις πολλαπλές δραστηριότητές τους και υπογράμμισε ότι η σημερινή Εκδήλωση είναι μια ευκαιρία να δώσουν στους πολυπληθείς επισκέπτες του νησιού την Ελληνορθόδοξη Μαρτυρία τους.

Στο τέλος της Εκδηλώσεως ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη τον Πρωτοπρεσβύτερο Πέτρο Μαραγκό, για όλους τους κόπους του και τη φροντίδα του και τον κ. Παντελή Θαλασσινό, στον οποίο προσέφερε εικόνα του Αγίου Νεομάρτυρος Μανουήλ και τους συνεργάτες του καθώς όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωσή της.

More on this topic

Advertisment

Σεβασμιώτατος Δωρόθεος Β'

Mammas the Martyr: Η Ιερά Μνήμη του Αγίου Μάμαντος στην Ι.Μ. Παλαιοκάστρου Μυκόνου [Εικόνες & 7 Videos]

Στην Ιερά Μονή Παλαιοκάστρου στην Ανω Μερά Μυκόνου, όπου το κοιμητηριακό παρεκκλήσιο του Αγίου Μάμαντος, ιερούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου και Μυκόνου κ.κ....

Με ευλάβεια και κατάνυξη

Church of Mykonos: Πρόσκληση για την εόρτιο μνήμη του Πολιούχου Μυκόνου Αγίου Αρτεμίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου και Μυκόνου κ.κ. Δωρόθεος Β' αναγγέλλει στον φιλευσεβή και φιλεόρτιο λαό της Μυκόνου και τους τα πρώτα φέροντες της νήσου,...

Liturgical music

Επιτάφιος θρήνος με την Ψαλτική Χορωδία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεγάλης Παναγιάς Μυκόνου

Επιτάφιος θρήνος με την Ψαλτική Χορωδία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεγάλης Παναγιάς Μυκόνου
error: Content is protected !!