Εναρξη Νέου Έτους στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την ευλογία της Αγιοβασιλειόπιττας

Related Articles

Την Τετάρτη 01 Ιανουαρίου 2020, το μεσημέρι, στην έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην Ερμούπολη, κατόπιν προσκλήσεως του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη , ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ και ο ΡΚαθολικός Επίσκοπος κ. Πέτρος, ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Πολ. Πολυχρονάκης,……ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νικόλαος Λειβαδάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κ. Μάρκος Δαδάος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, εκπρόσωποι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας παρέστησαν μαζί με τους εργαζόμενους στην τελετή κοπής της Αγιοβασιλειόπιττας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου..

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, διατυπώνοντας τις ευχές του για το νέο έτος, υπενθύμισε ότι 50 χρόνια μετά την προσεδάφιση του ανθρώπου στη Σελήνη και τις προσδοκίες για γενική ειρήνη και ευημερία, η ανθρωπότητα εξακολουθεί να μαστίζεται από πολέμους, συγκρούσεις, αρρώστιες, πείνα και οικολογικές καταστροφές, που οδηγούν χιλιάδες ανθρώπων σε μετανάστευση, προς αναζήτηση καλύτερης ζωής.

Αφού δε υπενθύμισε χαρακτηριστικά ότι το 20 ήταν άριστα στο σχολείο, ευχήθηκε το 2020 η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να πάρει δύο φορές άριστα στην επιτέλεση έργων για την ανάπτυξη των νησιών και την ευημερία των κατοίκων τους.

Στη συνέχεια ομίλησε ο Χωρικός Αντίπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη Κυκλάδων κ. Χατζημάρκου, έκανε μία αναφορά στο επιτελεσθέν έργο από την Περιφέρεια και ευχήθηκε για το νέο έτος.

Ευχές, ωσαύτως, απηύθηναν ο Σεβασμιώτατος κ. Πέτρος και οι παριστάμενοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Δείτε εικόνες:

More on this topic

Advertismentspot_img

Σεβασμιώτατος Δωρόθεος Β'

Με ευλάβεια και κατάνυξη

Liturgical music

error: Content is protected !!