Πρόσκληση εορτασμού της Αγίας Αικατερίνης από τον Σύλλογο Γυναικών Μυκόνου

Related Articles

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Μυκόνου μας προσκαλεί να τιμήσουμε και να συνεορτάσουμε και φέτος το διήμερο εκδηλώσεων, 24 και 25 Νοεμβρίου, μνήμης της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Προστάτιδος του Συλλόγου, πανσόφου νύμφης…….

του Χριστού Αικατερίνης , στο φερώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στη χώρα, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στις 6μ.μ, θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας ενώ αμέσως μετά το τέλος, τα μέλη του Συλλόγου με επικεφαλής την προέδρο του κ. Άνδριανή Κουφού θα διανέμουν τον Άγιασμένο άρτο και θα προσφέρουν κέρασμα με ποτά και τοπικά γλυκίσματα σε όλους τους πιστούς.

Επίσης θα παρουσιασθούν τα ημερολόγια του Συλλόγου για την νέα χρονιά 2015, με ζωγραφισμένες παραστάσεις, τα οποία μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα μέλη του Συλλόγου ενισχύοντας τις δράσεις τους.

Την κυριώνυμο ημέρα , Τρίτη 25 Νοεμβρίου θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και μετά το πέρας αυτής θα ακολουθήσει λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Αικατερίνης. Με την επαναφορά και την απόλυση, τα μέλη του Συλλόγου θα προσφέρουν κέρασμα στους Πιστούς.
Σας περιμένουμε!!!!!
NewsRoom Mykonos Ticker

More on this topic

Advertisment

Σεβασμιώτατος Δωρόθεος Β'

Sunday of Orthodoxy: Λαμπρός ο εορτασμός της Κυριακής της Ορθοδοξίας στον I.Μ.Ν. της Μεγάλης Παναγιάς Μυκόνου

Sunday of Orthodoxy / Με λαμπρότητα εορτάστηκε στην Μύκονο η Κυριακή της Ορθοδοξίας κατά την οποία τιμάται η Αναστήλωση των Ιερών Εικόνων και ο...

Με ευλάβεια και κατάνυξη

Mykonos Monasteries: Αιδεσιμολογιώτατος π. Ματθαίος Χάλαρης «Τα Δώρα της Θείας Χάριτος» – Πρόσκληση σε ομιλία

Πρόσκληση σε ομιλία στην Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής Mykonos Monasteries / Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου – Μυκόνου & Δήλου και Καθηγούμενος της...

Liturgical music

Easter Sunday Vespers of Agape: Τα στιχηρά του Πάσχα στον Ι.Μ.Ν της Μεγάλης Παναγιάς [video]

Ο χορός των Ιερέων της Μυκόνου ψάλλει τα στιχηρά του Πάσχα: «Αναστάσεως ημέρα, λαμπρυνθώμεν λαοί, Πάσχα Κυρίου, Πάσχα εκ γάρ θανάτου πρός ζωήν, και...
error: Content is protected !!