Αγιασμός και πρώτη προπόνηση στον Α.Ο Μυκόνου

Related Articles

Την Δευτέρα 29/7 το απόγευμα τελέστηκε στο δημοτικό στάδιο του Κόρφου ο καθιερωμένος αγιασμός του Α.Ο Μυκόνου για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά ενόψει του πρωταθλήματος 2013-14 στη football leaque (2) στο οποίο συμμετέχει και ……..
ακολούθησε η πρώτη ανοιχτή προπόνηση

Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον Πρωθιερέα του Μητροπολιτικού Ναού της Μεγάλης Παναγιάς Πρωτοπρεσβύτερο Πέτρο Μαραγκό, ο οποίος ευλόγησε τους παρευρισκομένους …. 

 Δείτε video:

………και στη σύντομη προσλαλιά του μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Πατέρα κ. Δωροθέου Β’ και ευχήθηκε εγκάρδια στους αθλητές, στους προπονητές και στο Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου,καλή δύναμη για την νέα αθλητική χρονιά με πολλές επιτυχίες και νίκες.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου,κος Αλέξανδρος Κουκάς όπως και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, στελέχη της ομάδας, ο προπονητής κος Παχατουρίδης, οι βοηθοί του και οι παίκτες αλλά και πολλοί φίλοι του συλλόγου που με την παρουσία τους έδειξαν την αγάπη που τρέφουν στην ποδοσφαιρική ομάδα του Νησιού μας.

Αμέσως μετά ξεκίνησε η πρώτη ανοιχτή προπόνηση της αγωνιστικής προετοιμασίας με την καθοδήγηση του προπονητή Θεόδωρου Παχατουρίδη και των συνεργατών του.
Ευχόμαστε στη Διοίκηση, το προπονητικό τιμ, τους παίκτες ,τους φροντιστές και τους φιλάθλους του Α.Ο. Μυκόνου καλή αγωνιστική χρονιά στη football leaque (2), με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς για τους παίκτες.
Mykonos Ticker

More on this topic

Advertisment

Σεβασμιώτατος Δωρόθεος Β'

Sunday of Orthodoxy: Λαμπρός ο εορτασμός της Κυριακής της Ορθοδοξίας στον I.Μ.Ν. της Μεγάλης Παναγιάς Μυκόνου

Sunday of Orthodoxy / Με λαμπρότητα εορτάστηκε στην Μύκονο η Κυριακή της Ορθοδοξίας κατά την οποία τιμάται η Αναστήλωση των Ιερών Εικόνων και ο...

Με ευλάβεια και κατάνυξη

Mykonos Monasteries: Αιδεσιμολογιώτατος π. Ματθαίος Χάλαρης «Τα Δώρα της Θείας Χάριτος» – Πρόσκληση σε ομιλία

Πρόσκληση σε ομιλία στην Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής Mykonos Monasteries / Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου – Μυκόνου & Δήλου και Καθηγούμενος της...

Liturgical music

Easter Sunday Vespers of Agape: Τα στιχηρά του Πάσχα στον Ι.Μ.Ν της Μεγάλης Παναγιάς [video]

Ο χορός των Ιερέων της Μυκόνου ψάλλει τα στιχηρά του Πάσχα: «Αναστάσεως ημέρα, λαμπρυνθώμεν λαοί, Πάσχα Κυρίου, Πάσχα εκ γάρ θανάτου πρός ζωήν, και...
error: Content is protected !!