五旬节的星期日: I.M.N. 的五旬节和晚祷主日神圣礼拜仪式. 大米科诺斯 [图片]

相关文章

“他呼吸急促,舌头灼痛, 基督是使徒的神圣之灵. 大量的精神被倾泻而出. 圣使徒的大使馆, 基督我们的上帝, 怜悯我们. 阿门”

Την μεγάλη Δεσποτική εορτή της Πεντηκοστής, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία μας εορτάζει την Γενέθλιο ημέρα της, πανηγύρισε με κάθε λαμπρότητα και ιεροπρέπεια ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός της Μεγάλης Παναγιάς, 在米克诺斯镇.

在通宵的气氛和每一个教会的辉煌中, εορτάσθηκε η ημέρα της Πεντηκοστής στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς.
虔诚的米科诺斯人和度假者从清晨来到这里,以模范的秩序和崇敬的态度虔诚地观看了提洛岛和米科诺斯岛的大祭司专员阁下举行的 Orthrus 和神圣礼拜仪式. 佩特罗斯·马兰戈斯, 两侧是大祭司神父. 乔治·库萨塔纳斯

«Συνηγμένων τῶν Μαθήτῶν τοῦ Χριστοῦ,
ἐγένετοἦχος, καπαπερ φερομένης βιαίας πνοῆς και
ἐπλήρωσε τόν οἶκον, οὖ ἦσαν καθήμενοι »

Orthrinos 周日福音, 根据约翰 K '(20) 19-23


Οὔσης οὖν ὀψίας τῇ ἡμέρᾳ ἐκείνῃ τῇ μιᾷ τῶν σαββάτων, καὶ τῶν θυρῶν κεκλεισμένων ὅπου ἦσαν οἱ μαθηταὶ συνηγμένοι διὰ τὸν φόβον οων ὅπου ἦσαν οἱ μαθηταὶ συνηγμένοι, ἦλθεν ὁ ηησοῦς καὶ ἔστη εἰς τὸ μέσον, καὶ λέγει αὐτοῖς · εἰρήνη ὑμῖν.καὶ τοῦτο εἰπὼν ἔδειξεν αὐτοῖς τὰς χεῖρας καὶ τὴν πλεουὰν καὶ λέγει αὐτοῖς. ἐχάρησαν οὖν οἱ μαθηταὶ ἰδόντες τὸν Κύριον.
εἶπεν οὖν αὐτοῖς ᾿ ηησοῦς πάλιν · εἰρήνη ὑμῖν. καθὼς ἀπέσταλκέ με ὁ πατήρ, κἀγὼ πέμπω ὑμᾶς.
καὶ τοῦτο εἰπὼν ἐνεφύσησε καὶ λέγει αὐτοῖς · λάβετε Πνεῦμα ῞Αγιον ·
ἄν τινων ἀφῆτε τὰς ἁμαρτίας, ἀφίενται αὐτοῖς, ἄν τινων κρατῆτε, 举行.

在五旬节的星期日,圣灵对使徒的显现受到尊重. 为纪念这一事件, 每年, 我们以特别的光彩庆祝教会的生日, 圣灵节前一天.

Ημέρα ενθέου ευφροσύνης είναι η Κυριακή της Πεντηκοστής κατά την οποία η Εκκλησία μας ζει την κάθοδο του Αγίου Πνεύματος, συγκροτείται σε Σώμα Χριστού, και λαμβάνει τα θεϊκά χαρίσματα. Οι Πράξεις των Αποστόλων μας περιγράφουν το γεγονός της Πεντηκοστής με πολύ ζωηρά χρώματα. Κατά την ημέρα εκείνη οι Μαθητές «ήσαν άπαντες ομοθυμαδόν επί το αυτό» (行为. β΄2). Δηλαδή ήταν όλοι μαζί συγκεντρωμένοι με ομοψυχία στο ίδιο μέρος.

Τα μετά την Ανάσταση γεγονότα τους είχαν ενώσει ψυχικά. Κάτω από την αφόρητη πίεση του κινδύνου συγκεντρώνονται για να προσευχηθούν και να ζητήσουν τη βοήθεια του Θεού. Ακριβώς την ώρα εκείνη της δοκιμασίας κατέρχεται «ώσπερ φερομένης πνοής βιαίας» το Άγιον Πνεύμα, ο Παράκλητος, τον οποίο ο Κύριος τους είχε υποσχεθεί για να τους παρηγορήσει, για να τους ενισχύσει, κυρίως όμως για να τους ενώσει σ’ ένα Σώμα με τον Αναστάντα Χριστό.

神圣礼仪, 其次是跪下的晚祷, 信徒的存在.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε, σε κατανυκτική ατμόσφαιρα και σύμφωνα με το τυπικό της Ορθοδόξου Εκκλησίας, ο Μέγας Εσπερινός του Αγίου Πνεύματος ή ο ονομαζόμενος «Εσπερινός της Γονυκλισίας», κατά τον οποίο αναγνώστηκαν, οι προκαθορισμένες υπέροχες περιεκτικές ευχές της Γονυκλισίας.

Αμέσως μετά την «Είσοδο» του Εσπερινού, κι αφού ψαλεί το «Φως ιλαρόν» και το πανηγυρικό Μέγα Προκείμενο «Τίς Θεός Μέγας ως ο Θεός ημών; Συ ει ο Θεός, ο ποιών θαυμάσια μόνος σε ήχο βαρύ, μεγαλόπρεπο, αντάξιο του νοήματος και του μηνύματός του, 神父阁下. Πέτρος Μαραγκός κήρυξε την έναρξη γονυκλισίας, καλώντας κλήρο και πιστούς, να γονατίσουν και ν’ απευθύνουν στο Θεό γονυπετείς λόγο ικεσίας, με τη φράση : “谁谁, 跪着, 让我们向主祈祷”.

Οι ευχές της Γονυκλισίας αναγιγνώσθησαν από Αιδεσιμολογιώτατο π. Πέτρο Μαραγκό και τον πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Κουσαθανά από την Ωραία Πύλη εις επήκοον όλης της Εκκλησίας.

这些愿望分为三组, 和跪着一样.

1) 在子向父显示的顺服中, 我们被要求模仿,

2) 在天主圣言对世界的爱中,

3) 感谢我们对上帝的恩惠.

Την λήξη της Γονυκλισίας ο Αιδεσιμολογιώτατος κήρυξε με τη φράση “我明白, 节省, ελεησον, 复活, 愿上帝保护我们”.

Στο τέλος των Ιερών Ακολουθιών ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Πέτρος Μαραγκός μίλησε προς το πολυπληθές εκκλησίασμα αναφερόμενος θεολογικά για τα υποστατικά ιδιώματα του Αγίου Πνεύματος του τρίτου προσώπου της Αγίας Τριάδος και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά.

查看来自神圣礼仪和跪下晚祷的图像:

更多关于这个话题

广告

牧师Dorotheus II

东正教主日: I.M.N 庆祝东正教星期日的精彩活动. 米科诺斯大圣母玛利亚

东正教主日 / 米科诺斯岛盛大庆祝东正教星期日,纪念圣像的恢复和...

带着崇敬和热爱

东正教主日: I.M.N 庆祝东正教星期日的精彩活动. 米科诺斯大圣母玛利亚

东正教主日 / 米科诺斯岛盛大庆祝东正教星期日,纪念圣像的恢复和...

礼仪音乐

爱加倍的复活主日晚祷: Megali Panagia 的 I.M.N 中的复活节经文 [视频]

米科诺斯祭司的舞蹈唱着复活节的诗句: “复活日, 照亮人民, 主的复活节, 复活节从死亡到生命, 和...
错误: 内容受到保护 !!