开门仪式: Agios Nikolaos 圣殿在零点的门洞

相关文章

寺庙的完全重新开放定于四月 2022
Η τελετή για τα θυρανοίξια στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο «Σημείο Μηδέν» στη Νέα Υόρκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

寺庙的完全重新开放定于四月 2022.

Υπενθυμίζεται πως στις 11 Σεπτεμβρίου ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος είχε τελέσει Θεία Λειτουργία, ανήμερα την 20ή επέτειο από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.

Ο ναός είχε θαφτεί ολοκληρωτικά μετά την κατάρρευση του νότιου από τους Δίδυμους Πύργους. Οι Αρχές της Νέας Υόρκης είχαν δεσμευθεί να τον ανοικοδομήσουν, ωστόσο υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις και αναβολές. Τελικώς η Αρχιεπισκοπή εξουσιοδότησε τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Φίλοι του Αγίου Νικολάου» να αναλάβει τη συγκέντρωση χρημάτων, την ανοικοδόμηση και την αποπεράτωση του έργου.

Το νέο κτίσμα είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από το προηγούμενο και διαθέτει ειδικό κέντρο, όπου πιστοί άλλων θρησκειών και δογμάτων θα έχουν τη δυνατότητα να προσεύχονται και να τιμούν τη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους από τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Ο αντιπρόεδρος των «Φίλων του Αγίου Νικολάου» Μάικλ Ψαρρός εκτιμά πως ο ναός του Αγίου Νικολάου θα είναι η ορθόδοξη εκκλησία που θα συγκεντρώνει τους περισσότερους επισκέπτες στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον κ. Ψαρρό, ο προγραμματισμός προβλέπει ότι το εσωτερικό του ναού θα είναι έτοιμο έως τη Μεγάλη Εβδομάδα του 2022. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 4 七月 2022 ώστε να συμπέσει με την 100ή επέτειο από την ίδρυση της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Αμερικής.

更多关于这个话题

广告

牧师Dorotheus II

东正教主日: I.M.N 庆祝东正教星期日的精彩活动. 米科诺斯大圣母玛利亚

东正教主日 / 米科诺斯岛盛大庆祝东正教星期日,纪念圣像的恢复和...

带着崇敬和热爱

东正教主日: I.M.N 庆祝东正教星期日的精彩活动. 米科诺斯大圣母玛利亚

东正教主日 / 米科诺斯岛盛大庆祝东正教星期日,纪念圣像的恢复和...

礼仪音乐

爱加倍的复活主日晚祷: Megali Panagia 的 I.M.N 中的复活节经文 [视频]

米科诺斯祭司的舞蹈唱着复活节的诗句: “复活日, 照亮人民, 主的复活节, 复活节从死亡到生命, 和...
错误: 内容受到保护 !!