十日之旅圣母米科诺斯的圣教会大都市的教区美国

相关文章

随着仁波切的希望和祝福. 我们的高级教士先生. Dorotheou乙, 圣母米科诺斯的圣教会大都市的教区, υπό την αιγίδα και μέριμνα του Αιδεσιμολ. Protopr. 彼得鲁·马兰古(Petrou Marangou), 米科诺斯岛和提洛岛的大祭司专员, σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο Kitsakis Travel & Tourism διοργάνωσε δεκαήμερη αεροπορική εκδρομή, από τις 10 直到 20 Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής…….

Οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να θαυμάσουν την Νέα Υόρκη, το κεντρικό και βόρειο Μανχάταν, την φαντασμαγορική TimesSquare, το επιβλητικό RockefellerCenter, την 5η λεωφόρο, την κυκλική πλατεία με το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου και το περίφημο Λίνκολν Σέντερμε την Φιλαρμονική της Νέας Υόρκης και την Μητροπολιτική Όπερα. Τον καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου, το CentralPark.

Να ανεβούνε στον 70ο όροφο του ουρανοξύστη στο TopoftheRock, ένα από τα σημεία από τα οποία μπορεί κάποιος να παρατηρήσει την Νέα Υόρκη από ψηλά. Το ιστορικό Έλλις Άιλαντ, την πύλη για τις Ηνωμένες Πολιτείες για περισσότερους από 12 εκατομμύρια μετανάστες σε μια περίοδο μεγαλύτερη των 60 多年担任主要移民站. 自由女神像, 其中占主导地位的港口城市, 斯塔滕岛和新泽西州. 9月11日的纪念 2001 其目前拥有两个游泳池古迹. 今天还有矗立在西半球最高的建筑, 它 “OneWorldTradeCenter”.

著名的华尔街, 小意大利, 唐人街, 艺术的著名的大都会博物馆, 它是一种建立在世界上最大和最重要的艺术博物馆之一 1872. Οι συλλογές του αποτελούνται από περισσότερα από δύο εκατομμύρια έργα τέχνης και περιλαμβάνουν ξεχωριστούς τομείς Ελληνορωμαϊκής, Μεσαιωνικής, Ασιατικής, Ισλαμικής, και σύγχρονης τέχνης, καθώς και πληθώρα φωτογραφιών, μουσικών οργάνων, ενδυμάτων και όπλων.

Επίσης το υπέροχο Chelsea, την Γέφυρα του Μπρούκλιν, την πρώτη κρεμαστή, με χαλύβδινα καλώδια γέφυρα στον κόσμο από το 1883. Το Μπρόντγουεϊ, το Κουίνς και την Αστόρια που αποτελεί τοΕλληνικό χωριότης Νέας Υόρκης όπου προσκυνήσαμε τεμάχιο λειψάνου της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στην ομώνυμη Ιερά Μονή και μας υποδέχθηκε ο Θεοφιλέστατος Ηγούμενος της Μονής, 主教Efkarpias先生. Ierotheos.

美国著名的资本, 华盛顿航空博物馆 & 空间 (NationalAir&SpaceMuseum) 白宫, 国会和国会大厦,最高法院, 林肯纪念堂, 阿灵顿公墓. 巴尔的摩和费城.

把我们的旅伴的感情表达我们无限感激我们的神父大都会. Dorotheus II的祝福和权限和今年的巡演,并为他的利益和愿望父.

更多关于这个话题

广告

牧师Dorotheus II

东正教主日: I.M.N 庆祝东正教星期日的精彩活动. 米科诺斯大圣母玛利亚

东正教主日 / 米科诺斯岛盛大庆祝东正教星期日,纪念圣像的恢复和...

带着崇敬和热爱

圣乔治节 2024: 圣乔治节是什么时候 - 节日是什么时候? 2024

St George's Day 2024 / 圣乔治节是什么时候 - 节日是什么时候? 2024 复活节即将来临,随之而来....

礼仪音乐

爱加倍的复活主日晚祷: Megali Panagia 的 I.M.N 中的复活节经文 [视频]

米科诺斯祭司的舞蹈唱着复活节的诗句: “复活日, 照亮人民, 主的复活节, 复活节从死亡到生命, 和...
错误: 内容受到保护 !!