Десять дней поездка в США прихода Святого митрополии Пресвятой Богородицы Миконосе

Статьи по Теме

С надеждой и благословения Его Высокопреосвященства. Наши Святитель Г-н. Dorotheou B, приход Святого митрополии Пресвятой Богородицы Миконос, υπό την αιγίδα και μέριμνα του Αιδεσιμολ. Протопр. Петру Марангу, Верховный комиссар Миконоса и Делоса, σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο Kitsakis Travel & Tourism διοργάνωσε δεκαήμερη αεροπορική εκδρομή, από τις 10 до того как 20 Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής…….

Οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να θαυμάσουν την Νέα Υόρκη, το κεντρικό και βόρειο Μανχάταν, την φαντασμαγορική TimesSquare, το επιβλητικό RockefellerCenter, την 5η λεωφόρο, την κυκλική πλατεία με το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου και το περίφημο Λίνκολν Σέντερμε την Φιλαρμονική της Νέας Υόρκης και την Μητροπολιτική Όπερα. Τον καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου, το CentralPark.

Να ανεβούνε στον 70ο όροφο του ουρανοξύστη στο TopoftheRock, ένα από τα σημεία από τα οποία μπορεί κάποιος να παρατηρήσει την Νέα Υόρκη από ψηλά. Το ιστορικό Έλλις Άιλαντ, την πύλη για τις Ηνωμένες Πολιτείες για περισσότερους από 12 εκατομμύρια μετανάστες σε μια περίοδο μεγαλύτερη των 60 ετών που λειτούργησε ως ο κύριος σταθμός υποδοχής μεταναστών. Το Άγαλμα της Ελευθερίας, που δεσπόζει στο λιμάνι πόλης, το Στάτεν Άιλαντ και το NewJersey. Το μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 το οποίο σήμερα φιλοξενεί τις δύο πισίνες μνημεία. Εκεί ορθώνεται σήμερα το υψηλότερο κτίριο στο δυτικό ημισφαίριο, это “OneWorldTradeCenter”.

Την πασίγνωστη WallStreet, τη Μικρή Ιταλία, την Τσάιναταουν, το ξακουστό Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο με έτος ίδρυσης το 1872. Οι συλλογές του αποτελούνται από περισσότερα από δύο εκατομμύρια έργα τέχνης και περιλαμβάνουν ξεχωριστούς τομείς Ελληνορωμαϊκής, Μεσαιωνικής, Ασιατικής, Ισλαμικής, και σύγχρονης τέχνης, καθώς και πληθώρα φωτογραφιών, μουσικών οργάνων, ενδυμάτων και όπλων.

Επίσης το υπέροχο Chelsea, την Γέφυρα του Μπρούκλιν, την πρώτη κρεμαστή, με χαλύβδινα καλώδια γέφυρα στον κόσμο από το 1883. Το Μπρόντγουεϊ, το Κουίνς και την Αστόρια που αποτελεί τοΕλληνικό χωριότης Νέας Υόρκης όπου προσκυνήσαμε τεμάχιο λειψάνου της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στην ομώνυμη Ιερά Μονή και μας υποδέχθηκε ο Θεοφιλέστατος Ηγούμενος της Μονής, Επίσκοπος Ευκαρπίας κ. Ιερόθεος.

Την περίφημη πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών, Ουάσιγκτον με το Μουσείο Αέρος & Διαστήματος (NationalAir&SpaceMuseum) τον Λευκό Οίκο, το Κογκρέσο και το Ανώτατο Δικαστήριο το Καπιτώλιο, το Λίνκολν Μεμόριαλ, το Κοιμητήριο του Άρλινγκτον. Την Βαλτιμόρη και την Φιλαδέλφεια.

Μεταφράζοντας τα συναισθήματα των συνταξιδιωτών μας εκφράζουμε τις άπειρες ευχαριστίες μας προς τον Σεβασμιώτατο Πατέρα μας Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο Β’ για την ευλογία και άδεια και της εφετινής εκδρομής αλλά και για το ενδιαφέρον του και τις πατρικές ευχές του.

Еще на эту тему

Реклама

Преподобный Дорофей II

Воскресенье Православия: Яркое празднование Православного воскресенья в I.M.N.. Великой Девы Марии Миконосской

Воскресенье Православия / На Миконосе с пышностью отметили Неделю Православия, посвященную Восстановлению Святых Икон и....

С почтением и преданностью

Воскресенье Православия: Яркое празднование Православного воскресенья в I.M.N.. Великой Девы Марии Миконосской

Воскресенье Православия / На Миконосе с пышностью отметили Неделю Православия, посвященную Восстановлению Святых Икон и....

Литургическая музыка

Пасхальное воскресенье Вечерня Агапе: Стихи Пасхи в ИМН Мегали Панагии [видео]

Танец жрецов Миконоса поет стихи Пасхи: «Воскресный день, просвещать народы, Пасха Господня, Пасха из смерти в жизнь, доминировал на встрече, что ...
ошибка: Содержание защищено !!