牧师Dorotheus II: Προσμένοντας το Θαύμα

相关文章

Δειλοί, Μοιραίοι κι Άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, 也许, κάποιο θάμα
对于那些放弃了生活中任何积极立场的人来说,没有比这更贴切的描述了, 来自瓦纳利斯的这句著名诗句!……

诗人, 当然, 置于社会层面, 针对所有这些, 被动地处理情况的人,他们的生活, 将所有改善和改变的希望寄托在奇迹上!
使用, 事实上, 这个词具有形而上的内容并赋予了他的无神论意识形态, 就像说无能为力, 没有人的积极合作和竞争参与…
相同,不过, 并按比例, 也适用于卓越奇迹领域, 教堂, Ovia 的建立和巩固, 这同一个, 这是一个奇迹!
它被描述为一个奇迹, 一般来说, 每个事件, 这是可以考虑的 “莫名其妙的”, 与既定的人, 科学上可接受的, 标准, 一个奇怪的、意想不到的事件, 归因于积极的神圣干预.
按照基督教的理解, 尤其, θαύμα είναι το αποτέλεσμα της θείας ενεργείας για αναστολή προς καιρόν της λειτουργίας των φυσικών νόμων, που ο ίδιος ο Θεός έθεσε στο σύμπαν, προς επίτευξη ενός σκοπού, 只有他知道, 根据 和: “神愿意去哪里, 被阶级本质打败”.
但, 这种认识极大地缩小了“奇迹”概念的最深层内容, αφού την περιορίζει μόνο σε περιπτώσεις, που γίνονται αντιληπτές δια των αισθήσεων και την υποβιβάζει, συχνά, σε γεγονός πρόσκαιρου εντυπωσιασμού, 正如这个词的词源一样, 这是源自这个词 “精彩的”, 这, 那是, 这是“看到”的, 人们看到并引起钦佩和惊奇!
并排, δεν μπορεί να μη σημειωθεί και η διαπίστωση ότι η επί γης παρουσία, δράση και διδασκαλία του ενανθρωπίσαντος Θεού, αλλά και των Αποστόλων και των Αγίων Του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιτέλεση κάθε είδους θαυμάτων.
Θαυμάτων τόσο πολλών, 事实上, ώστε δεν είναι λίγοι εκείνοι, WHO, πάντοτε και περισσότερο σήμερα, βλέπουν τήν Εκκλησία σάν μιά “θρησκεία”, μόνο καί μόνο γιά νά μάς παρηγορεί στίς θλίψεις, νά προσεύχεται γιά τήν υγεία μας, νά μάς θεραπεύει, ενίοτε, διά θαυμάτων τίς ανίατες αρρώστιες, νά μάς βοηθεί σάν ένα είδος ψυχοθεραπευτού στά ψυχολογικά αδιέξοδα, νά απαντά στίς απορίες γιά τή μεταθανάτια κατάστασή μας, 将其视为一种满足“宗教”需求的“治疗中心”.
这是关于一种心态, 哪一个, 名词, καταργεί το σωτηριώδες μήνυμα της Εκκλησίας και ταυτόχρονα μετατρέπει τη σχέση ανθρώπου και Θεού σε μια μορφή “συναλλαγής”, από την έκβαση της οποίας εξαρτάται η πίστη του προς το Θεό
Ξεχνάμε, 不过, ότι το θαύμα προϋποθέτει, δεν προσθέτει πίστη!
Λησμονούμε ότι το θαύμα, το οποιοδήποτε, όσο μεγάλο και αν φαίνεται στα μάτια των ανθρώπων, στο τέλος δεν αίρει την φυσική αναγκαιότητα, απλά την αναστέλλει για λίγο!
Μας διαφεύγει ότι σκοπός του κάθε θαύματος δεν είναι να αποκτήσουμε πρόσκαιρα την σωματική μας υγεία, ούτε να καθυστερήσουμε περισσότερο ή λιγώτερο το βιολογικό μας θάνατο, αλλά να γνωρίσουμε καλύτερα και να πλησιάσουμε εγγύτερα το Θεό!
奇迹并不只是上帝对我们日常生活的令人印象深刻的干预, 但更多的是上帝对我们灵魂的隐性干预!
这是一种干预, η οποία υπερβαίνει τα όρια και τις συνθήκες της παρούσης ζωής, αλλοιώνει τον άνθρωπο εσωτερικά και καταργεί το θάνατο ουσιαστικά!
就这样, 不过, τα θαύματα δεν φαίνονται, δεν εντυπωσιάζουν, δεν αποτελούν αφορμές ενθουσιαστικών εκδηλώσεων
是, 不过, τα μεγαλύτερα και δυσκολώτερα,καθώς προϋποθέτουν την ενεργό συνέργεια του ανθρώπου, η οποία οδηγεί στη δημιουργία ενός νέου ανθρώπου!
最重要的是, 有很多而且日常!
证据;
无数的信徒, 他们参加散布在希腊各地的神奥托科斯朝圣活动, 特别, 在圣岛蒂诺斯岛…
Ανεβαίνουν τη νοτισμένη από τα δάκρυα χιλιάδων προσκυνητὼν λεωφόρο της Μεγαλόχαρης, καταθέτουν στο Ωμοφόριό Της τις πίκρες, τις αγωνίες,τους φόβους, 激情,τις κακίες, τα αμαρτήματα, 他们所有的希望和“归于”日常生活在精神上得到了宽慰, 神清气爽, 道德上有所提高, “其他人”!
为什么, 根据叙利亚人圣以撒的说法,“όποιος αισθανθεί πραγματικά τις αμαρτίες του, είναι ανώτερος από εκείνον, που με την προσευχή του ανασταίνει νεκρούς. Όποιος αξιωθεί να δει την ασθένειά του, είναι ανώτερος από εκείνον, που αξιώθηκε να δει αγγέλους”!
† 叙利亚 & ΜΥΚΟΟΥ ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β
( Εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», 星期六, 8 八月 2015)

更多关于这个话题

广告点_img

牧师Dorotheus II

带着崇敬和热爱

礼仪音乐

错误: 内容受到保护 !!