Στο Νησί της Μυκόνου, περιμένοντας την Γέννηση του Θεανθρώπου (图片-视频)

相关文章

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κατηχητικών μας Σχολείων στο Διενοριακό Πνευματικό Κέντρο Μυκόνου
Με την ευχή και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Πατέρα μας Μητροπολίτου Σύρου και Μυκόνου κ. Dorotheou乙, οι εναπομείναντες στην Μύκονο, μαθητές των Κατηχητικών μας Σχολείων, παρουσίασαν……

星期二 23 Δεκεμβρίου στο κατάμεστο από κόσμο Διενοριακό Πνευματικό μας Κέντρο, μια υπέροχη Θεολογική-φιλολογική βραδιά αφιερωμένη στην Γέννηση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Στο πρώτο μέρος της εορτής παρουσιάστηκε σε μεγάλη οθόνη η εργασία τους «power point» για τα πρόσωπα τα οποία διαδραμάτισαν ρόλο στην Γέννηση του Χριστού, τα γεγονότα που ακολούθησαν, την περιτομή, την Υπαπαντή και τον Άγιο Συμεών, την σφαγή των νηπίων, την φυγή στην Αίγυπτο, την επιστροφή στη Ναζαρέτ καθώς επίσης και τα ήθη και έθιμα του τόπου μας για αυτές τις μέρες. Η άριστη αυτή εργασία έγινε με την βοήθεια της συνεργάτιδός μας κ. Ζαχαρούλας Αργουδέλη, φιλολόγου.
 Παρακολουθείστε βίντεο

Στο δεύτερο μέρος της εορτής, οι μικρότεροι μαθητές μας απέδωσαν στην νεοελληνική, αποσπάσματα των τεσσάρων Ευαγγελιστών όπως περιγράφουν τα γεγονότα.
 Παρακολουθείστε βίντεο:
Στο τρίτο και τελευταίο μέρος οι μαθητές μας παρακολούθησαν επίκαιρη ταινία μικρού μήκους έργο του Δανού Hans Cristian Andersen «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα». Η γιορτή μας έκλεισε με τα παιδιά μας που έψαλλαν τα παραδοσιακά και τοπικά κάλαντα με την συνοδεία μουσικών οργάνων.
  Παρακολουθείστε βίντεο:
 Παρακολουθείστε βίντεο:
Ο Αιδεσιμολ. Protopr. Πέτρος Μαραγκός ευχαρίστησε τους μαθητές μας και τους γονείς τους για την παρουσία τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Εκκλησία, μετέφερε τις ευχές και την αγάπη του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας κ. 多罗休B’ και αναφέρθηκε στις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Τις ευχές του προς τους μαθητές έδωσε και ο υπεύθυνος του Κατώτερου Κατηχητικού Σχολείου Αιδεσιμολ. Protopr. Εμμανουήλ Γαλανάκης.
Αμέσως μετά προσφέρθηκε ζεστό τσάι και διάφορα νηστίσιμα γλυκίσματα.
 
Όλοι αποχώρησαν εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους για το επιτελούμενο Κατηχητικό έργο στη Μύκονο και εξέφρασαν την υιική αγάπη και τον σεβασμό τους προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Δωρόθεο Β΄ για την αγάπη και το ενδιαφέρον του για την νεότητα.

更多关于这个话题

广告

牧师Dorotheus II

仁波切Dorotheos B”: 星期六 27/4, 帕纳吉亚·图利亚尼圣像回归, 根据习惯, 在同名的圣修道院里

虔诚的米科诺斯人和米科诺斯岛的游客都知道它, 那个星期六, 27 四月 2024 和 08:00 我是, 在阿吉亚玛的Kyriaki教堂, 国家...

带着崇敬和热爱

米科诺斯岛圣乔治节: Agios Georgios的节日之夜 3 米科诺斯镇的井 [图片+视频]

敌人在战斗中切断乔治, ὼὼν 帕' 敌人被刀剑斩断. 嘿乔治欧,第三个铜脖子. 庄严的晚祷仪式以特别的辉煌和壮丽而举行。.

礼仪音乐

爱加倍的复活主日晚祷: Megali Panagia 的 I.M.N 中的复活节经文 [视频]

米科诺斯祭司的舞蹈唱着复活节的诗句: “复活日, 照亮人民, 主的复活节, 复活节从死亡到生命, 和...
错误: 内容受到保护 !!