Εορτασμός της Προστάτιδος των απανταχού Μυκονίων Παναγίας Τουρλιανής

相关文章

Με τη συμμετοχή πλήθους Μυκονίων πιστών και ευσεβών παρεπιδημούντων παραθεριστών, η Μύκονος τίμησε την εορτή της Μεταστάσεως της Θεοτόκου και την Πανήγυρι της Προστάτιδος των απανταχού Μυκονίων Παναγίας Τουρλιανής, στο ομώνυμο πολυαιώνιο Μοναστικό Ενδιαίτημα στην Άνω Μερά.

Εχθές, 假期前夕, 在Panagia图里亚尼圣修道院的Katholikon, τελέσθηκε δισαρχιερατικός Εόρτιος Εσπερινός, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σύρου-Μυκόνου κ. 多罗休B’ και Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, ο οποίος και προεξήρχε των Λειτουργικών Εκδηλώσεων, και ακολούθως, κατά το αρχαίο έθος, εψάλησαν τα Εγκώμια της Θεοτόκου.

今天, την κυριώνυμο ημέρα, τελέσθηκε δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, κατά την οποία ομίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος, αναφερθείς στην εκ μέρους του ανθρώπου αποδοχή του Θελήματος του Θεού, όπως ακριβώς η Θεοτόκος το απεδέχθη κατά το Μυστήριο της Θείας Ενσαρκώσεως, και τόνισε τη σημασία της πνευματικής εγρήγορσης του ανθρώπου για την αποδοχή στη ζωή του των δωρεών του Κυρίου.

神圣礼仪结束之后, έλαβε χώρα η πάνδημη λιτάνευση της
αγίας Εικόνος της Θεοτόκου, κατά τη διάρκεια της οποίας τελέσθηκε
επιμνημόσυνη δέηση στην προτομή του μακαριστού Μητροπολίτου Σύρου
Δωροθέου Α’ (提示), ο οποίος υπήρξε αδελφός της Μονής.
Επιλέγων τις εορταστικές εκδηλώσεις, 仁波切先生. Dorotheos乙’ ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Αλέξανδρο, ο οποίος ευρισκόμενος για κοινωνικούς λόγους στη Μύκονο απεδέχθη την πρόσκλησή του να συμμετάσχει στην παμμυκονιακή Πανήγυρι της Παναγίας Τουρλιανής, και τους τα πρώτα φέροντες στη νήσο και τους εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και τους πολυπληθείς πιστούς, για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η Ιερά Μονή, λόγω της δυσβάστακτης και άδικης φορολογίας, που της έχει επιβληθεί και την αναγκάζει να εκποιεί περιουσιακά της στοιχεία για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και, 结尾, ευχήθηκε σε όλους η Παναγία να ευλογεί, σκεπάζει, προστατεύει και καθοδηγεί τη ζωή τους.

更多关于这个话题

广告

牧师Dorotheus II

仁波切Dorotheos B”: 星期六 27/4, 帕纳吉亚·图利亚尼圣像回归, 根据习惯, 在同名的圣修道院里

虔诚的米科诺斯人和米科诺斯岛的游客都知道它, 那个星期六, 27 四月 2024 和 08:00 我是, 在阿吉亚玛的Kyriaki教堂, 国家...

带着崇敬和热爱

米科诺斯岛圣乔治节: Agios Georgios的节日之夜 3 米科诺斯镇的井 [图片+视频]

敌人在战斗中切断乔治, ὼὼν 帕' 敌人被刀剑斩断. 嘿乔治欧,第三个铜脖子. 庄严的晚祷仪式以特别的辉煌和壮丽而举行。.

礼仪音乐

爱加倍的复活主日晚祷: Megali Panagia 的 I.M.N 中的复活节经文 [视频]

米科诺斯祭司的舞蹈唱着复活节的诗句: “复活日, 照亮人民, 主的复活节, 复活节从死亡到生命, 和...
错误: 内容受到保护 !!