O Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε τα εγκαίνια τηςΤράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού Οστών

相关文章

隆凸. 多罗西斯二世, εκπροσωπών τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. 杰罗姆二世, τέλεσε σήμερα το πρωί τόν Αγιασμό και τα Εγκαίνια τηςΤράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού Οστώντου ΣυλλόγουΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”,….

ο οποίος προεδρεύεται από την κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με ΚαρκίνοΗ ΕΛΠΙΔΑ”.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και συνεχάρησαν την κα Βαρδινογιάννη για την προσφορά της προς την κοινωνία και τα παιδιά οι Υπουργοί κα Όλγα Κεφαλογιάννη και κ.κ. Άδωνις Γεωργιάδης και Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, ο Διοικητης του Νοσοκομείου ΠαίδωνΑγία Σοφία”, ο Διοικητής της Μονάδας Μεταμοσχεύσεων του Νοσοκομείου, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος Κύπρου, ο Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών, ο συνοδεύων τον Σεβασμιώτατο Διευθυντής της ΜΚΟΑΠΟΣΤΟΛΗ” 先生. 钾. Δήμπτσας. ο καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς, Δικαστικόί, Αρεοπαγίτες, Πρέσβεις, τέως Υπουργοί, ιατροί και νοσηλευτές.
Την εκδήλωση πλαισίωσε με συγκινητική απόδοση στο πιάνο ο δωδεκαετής Γεώργιος Βελιβανάκης.
隆凸. 多罗西斯二世, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β΄ για την τιμητική ανάθεση προς αυτόν της εκπροσωπήσεώς Του, ανέγνωσε μήνυμά Του και, απευθυνόμενος προς την κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ανέφερε χαρακτηριστικά:

Στο πρόσωπό σας ενσαρκώνεται ο λόγος του σοφού Σολομώντος για την ενάρετη και φιλάνθρωπη γυναίκα, που την ονομάζειανδρεία” 和 “τιμιωτέρα λίθων πολυτελών”, 哪一个, όπως εσείς, “χείρας αυτής διήνοιξε πένητι, καρπόν δε εξέτεινε πτωχώ”.

Με το έργο, που εγκαινιάζουμε σήμερα ανοίγετε την αγκαλιά σας στα νεόφυτα των ελαιών της κοινωνίας μας, που τόσο πρόωρα χτυπήθηκαν από απροσδόκητες ασθένειες και για τα οποία υπάρχει Ελπίδα, επειδή υπάρχει το δικό σας Όραμα!
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος Β΄και η Εκκλησία μας είναι πάντα συνοδοιπόροι στο μεγάλο έργο, που επιτελείτε, εύχεται και προσεύχεται για την επιτυχία και αυτού του έργου σας και όσων ακόμα, αναγκαίων για την κοινωνία μας και για το ευαίσθητο τμήμα της, 这些孩子, οραματίζεσθε.
Εισερχόμενος στο θαυμάσιο αυτό κτήριο διάβασα την ιδιόχειρη υπογραφή σαςΑφιερωμένο στον Ελληνικό Λαόκαι σκέφθηκα ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν και σας ο τόπος μας μπορεί να πορεύεται με αισιοδοξία, χωρίς να κάμπτει το γόνυ ή να υποτάσσεται σε κανένα!”
结束, ευχήθηκε σε όλους τους υγεία και δύναμη στο έργο τους και στους
περιθαλπομένους ασθενείς ταχεία αποκατάσταση της υγείας τους.

更多关于这个话题

广告

牧师Dorotheus II

仁波切Dorotheos B”: 星期六 27/4, 帕纳吉亚·图利亚尼圣像回归, 根据习惯, 在同名的圣修道院里

虔诚的米科诺斯人和米科诺斯岛的游客都知道它, 那个星期六, 27 四月 2024 和 08:00 我是, 在阿吉亚玛的Kyriaki教堂, 国家...

带着崇敬和热爱

米科诺斯岛圣乔治节: Agios Georgios的节日之夜 3 米科诺斯镇的井 [图片+视频]

敌人在战斗中切断乔治, ὼὼν 帕' 敌人被刀剑斩断. 嘿乔治欧,第三个铜脖子. 庄严的晚祷仪式以特别的辉煌和壮丽而举行。.

礼仪音乐

爱加倍的复活主日晚祷: Megali Panagia 的 I.M.N 中的复活节经文 [视频]

米科诺斯祭司的舞蹈唱着复活节的诗句: “复活日, 照亮人民, 主的复活节, 复活节从死亡到生命, 和...
错误: 内容受到保护 !!