米科诺斯教堂: Θεία Λειτουργία στην μνήμη της Αγίας Οσιομάρτυρος Ολυμπίας στα Δεσποτικά Μυκόνου

相关文章

基督复活了!
星期六 11 Μαΐου στον Ιερό παρεκκλήσιο της Παναγίας στα Δεσποτικά, τελέσθηκε σε κατανυκτικό κλίμα η πανηγυρική Θεία Λειτουργία, μετ΄ αρτοκλασίας, στην μνήμη της Αγίας Οσιομάρτυρος Ολυμπίας, 提洛岛和米科诺斯岛的大祭司专员, Nymfiou 在 Paleokastro Ano Mera 圣修道院. 佩特罗斯·马兰戈斯, 大祭司神父的共同主祭. 乔治乌·库萨塔纳斯, 与米科尼亚信徒共同祈祷.

载脂蛋白. 声音.
Οσίως μονάσασα των Καρυών τη Μονὴ εν ταύτῃ ενήθλησας, των πειρατών τη χειρὶ κτανθείσα, θεόληπτε όθεν άρτι γνωσθείσα, επινεύσει τη θεία, έδειξας Ολυμπία, την σὴν άθλησιν πάσι, διὸ σὲ οσιομάρτυς Χριστού μακαρίζομεν.

Στην ομιλία του ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Πέτρο Μαραγκό αναφέρθηκε στο βίο της Αγίας Ολυμπίας και ευχήθηκε στην εορτάζουσα σύζυγο του Επιτρόπου του Ι.Μ.Ν. της Μεγάλης Παναγιάς και στην οικογένειά τους.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκε στο εκκλησίασμα κέρασμα.

基督复活了! 真主复活了!

Η Οσία Ολυμπία και η οσία Ευφροσύνη έζησαν τον 13ο αιώνα μ.Χ. και παρέδωσαν την ψυχή τους με μαρτυρικό θάνατο στις 11 Μαΐου του 1235 AD.
Η Οσία Ολυμπία γεννήθηκε από ευσεβείς γονείς που καταγότανε από την Κωνσταντινούπολη. Ο πατέρας της ήταν Ιερεύς και η μητέρα της κόρη Ιερέως. Από την Κωνσταντινούπολη, άγνωστο για ποιο λόγο, έφυγαν και κατοίκησαν στην Πελοπόννησο. Σε ηλικία δέκα ετών η Ολυμπία έχασε τους γονείς της.

浏览图片:

 

更多关于这个话题

广告

牧师Dorotheus II

仁波切Dorotheos B”: 星期六 27/4, 帕纳吉亚·图利亚尼圣像回归, 根据习惯, 在同名的圣修道院里

虔诚的米科诺斯人和米科诺斯岛的游客都知道它, 那个星期六, 27 四月 2024 和 08:00 我是, 在阿吉亚玛的Kyriaki教堂, 国家...

带着崇敬和热爱

米科诺斯岛圣乔治节: Agios Georgios的节日之夜 3 米科诺斯镇的井 [图片+视频]

敌人在战斗中切断乔治, ὼὼν 帕' 敌人被刀剑斩断. 嘿乔治欧,第三个铜脖子. 庄严的晚祷仪式以特别的辉煌和壮丽而举行。.

礼仪音乐

爱加倍的复活主日晚祷: Megali Panagia 的 I.M.N 中的复活节经文 [视频]

米科诺斯祭司的舞蹈唱着复活节的诗句: “复活日, 照亮人民, 主的复活节, 复活节从死亡到生命, 和...
错误: 内容受到保护 !!