Katerina Monogyiou 在 Panagia 圣像“Vourliotissi”的招待会上和在 Agios Dimitrios 发现圣像 86 周年活动上

相关文章

锡罗斯庆祝发现圣德米特里圣像 86 周年.

Στην τελετή υποδοχής την ιεράς Εικόνας της Παναγίας «Βουρλιωτίσσης» και στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 86ης επετείου της Ευρέσεως της Εικόνος του Αγίου Δημητρίου παρέστη η Βουλευτή Κυκλάδων κατερίνα Μονογυιού.

星期六 28 五月 2022, 以俄罗斯入侵乌克兰为特征, στον αύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. 加布里埃尔, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευρίπου κ. Χρυσόστομος και ο προσκαλέσας αυτούς Σύρου κ. 多罗西斯二世, ο ιερός Κλήρος και Βουλευτής Κυκλάδων Αικατερίνη Μονογυιού

Ακολούθως αναπέμφθηκε Δοξολογική Δέηση, μετά το πέρας της οποίας ομίλησε ο Σεβασμιώτος κ. 多罗西斯二世, WHO, αφού υπογράμμισε το θαυμαστό και ευλογημένο γεγονός της παρουσίας στο κέντρο του Αιγαίου και των τριών εβληματικών Θαυματουργών Εικόνων της Παναγίας, της Μεγαλόχαρης τηςΤήνου, της Εκατονταπυλιανής της Πάρου και της ΠαναγίαςΒουρλιωτίσσης»”, ανεφέρθη με συγκινητικούς λόγους στην Εικόνα της Παναγίας «Βουρλιωτίσσης», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ” η προσφυγούπολη Ερμούπολη υποδέχεται την πρόσφυγαΜητέρα των Προσφύγων, τα μάτια της Οποίας πληγώθηκαν βλέποντας τις σφαγές και τους διωγμούς των παιδιών Της, η καρδιά Της μάτωσε από το θρήνο των εκτοπισμένων, τα χέρια Της πληγώθηκαν μεταφέροντας στον Υιό Της τις ψυχές των εκτελεσθέντων και τις προσευχές των ξερριζωμένων”.

更多关于这个话题

广告

牧师Dorotheus II

东正教主日: I.M.N 庆祝东正教星期日的精彩活动. 米科诺斯大圣母玛利亚

东正教主日 / 米科诺斯岛盛大庆祝东正教星期日,纪念圣像的恢复和...

带着崇敬和热爱

东正教主日: I.M.N 庆祝东正教星期日的精彩活动. 米科诺斯大圣母玛利亚

东正教主日 / 米科诺斯岛盛大庆祝东正教星期日,纪念圣像的恢复和...

礼仪音乐

爱加倍的复活主日晚祷: Megali Panagia 的 I.M.N 中的复活节经文 [视频]

米科诺斯祭司的舞蹈唱着复活节的诗句: “复活日, 照亮人民, 主的复活节, 复活节从死亡到生命, 和...
错误: 内容受到保护 !!