Elpidophoros大主教: Ξεκίνησε η διανομή 1 百万. δολαρίων σε πυρόπληκτους Έλληνες

相关文章

Ο Aρχιεπίσκοπος Eλπιδοφόρος ήταν αυτός που προχώρησε στη σύσταση του ταμείου και σε συνεργασία με τη φιλανθρωπική οργάνωση IOCC απευθύνθηκε προς όλες τις κοινότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για τη διενέργεια ειδικού εράνου.
Με εντολή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Eλπιδοφόρου ξεκίνησε η διανομή του ενός εκατομμυρίου δολαρίων για τους πυρόπληκτους Έλληνες

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την προηγούμενη Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου αντιπροσωπεία της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, υπό τον θεοφιλέστατο επίσκοπο Μηδείας Απόστολο, με αποστολή τη διανομή του ποσού του ενός εκατομμυρίου δολαρίων που συγκεντρώθηκε στο Ταμείο Αρωγής για την ανακούφιση ιδιωτών και επιχειρήσεων οι οποίοι επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Ο Aρχιεπίσκοπος Eλπιδοφόρος ήταν αυτός που προχώρησε στη σύσταση του ως άνω ταμείου και σε συνεργασία με τη φιλανθρωπική οργάνωση IOCC απευθύνθηκε προς όλες τις κοινότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για τη διενέργεια ειδικού εράνου.

的确, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε για ακόμη μία φορά την ευγνωμοσύνη του προς όλους τους πιστούς και προς όλες τις οργανώσεις της Ομογένειας στην Αμερική για την ανταπόκρισή τους στην έκκληση που απηύθυνε, ενώ τόνισε την αγάπη που συνδέει την πατρίδα μας και την Ομογένεια που και πάλι απέδειξε αυτή την αγάπη εμπράκτως.

Η αντιπροσωπεία της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, στην οποία συμμετέχουν η ταμίας του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου, Ελέιν ‘Αλεν, και η β’ αντιπρόεδρος του Εθνικού Φιλόπτωχου Ταμείου, Αννίτα Καρταλοπούλου, επισκέφτηκε με την άφιξή της στην Αθήνα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του.

星期四的下午, η αντιπροσωπεία που επισκέπτεται τις πληγείσες περιοχές τόσο στην Εύβοια όσο και στο Λεκανοπέδιο Αθηνών για να προσδιορίσει τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρωγής των συμπολιτών μας που δοκιμάστηκαν, είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας, Γιώργο Κελαϊδίτη, ο οποίος της παρέδωσε κατάλογο με τις τοπικές επιχειρήσεις αλλά και τους ιδιώτες που δοκιμάστηκαν από τις πυρκαγιές. Λίγο αργότερα, την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο μητροπολίτης Χαλκίδας Χρυσόστομος, στον οποίο μάλιστα προσφέρθηκε δωρεά για τα έξοδα αποκατάστασης της Ιεράς Μονής του Οσίου Δαβίδ, με την οποία ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος συνδέεται πνευματικά.

Το πρόγραμμα ενίσχυσης τόσο των ιδιωτών όσο και των επιχειρήσεων ξεκίνησε ήδη και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2022, με βάση τις ανάγκες που έχουν προσδιοριστεί, αλλά και όσες θα προσδιορισθούν στο άμεσο μέλλον.

更多关于这个话题

广告

牧师Dorotheus II

仁波切Dorotheos B”: 星期六 27/4, 帕纳吉亚·图利亚尼圣像回归, 根据习惯, 在同名的圣修道院里

虔诚的米科诺斯人和米科诺斯岛的游客都知道它, 那个星期六, 27 四月 2024 和 08:00 我是, 在阿吉亚玛的Kyriaki教堂, 国家...

带着崇敬和热爱

米科诺斯岛圣乔治节: Agios Georgios的节日之夜 3 米科诺斯镇的井 [图片+视频]

敌人在战斗中切断乔治, ὼὼν 帕' 敌人被刀剑斩断. 嘿乔治欧,第三个铜脖子. 庄严的晚祷仪式以特别的辉煌和壮丽而举行。.

礼仪音乐

爱加倍的复活主日晚祷: Megali Panagia 的 I.M.N 中的复活节经文 [视频]

米科诺斯祭司的舞蹈唱着复活节的诗句: “复活日, 照亮人民, 主的复活节, 复活节从死亡到生命, 和...
错误: 内容受到保护 !!