牧师Dorotheus乙’ 约阿尼纳 – 淋巴大都市和圣鲆的庆典命名日. 马克西姆斯

相关文章

Τα Ιωάννινα εόρτασαν την Ιερά Μνήμη του Οσίου Μαξίμου του Ομολογητού
Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου Ιωαννίνων τελέσθηκε σήμερα το πρωί Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη ιερά μνήμη του Οσίου Μαξίμου του Ομολογητού, προεξάρχοντος του άγοντος ……..τα Ονοματήρια του επιχωρίου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ. 马克西姆斯, και συνιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ναυπάκτου κ. 耶罗特乌, Σύρου κ. 多罗休B, Νεας Ιωνίας κ. Γαβριήλ και Γλυφάδας κ. 安东尼奥, με τη συμμετοχή πλειάδος Κληρικών από την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων και άλλες περιοχές της Ελλάδος, εκπροσώπων των τοπικών Αρχών,του κ Δημάρχου,των αντιδημάρχων,του κ Περιφερειάρχη, του Αντιπεριφερειάρχη,του κ Στρατηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και πλήθους πιστών.

Τον θείο λόγο εκήρυξε θεολογικώτατα και πνευματικώτατα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ierotheos, ο οποίος αναφέρθηκε στην απλότητα του χαρακτήρα και το ταπεινό φρόνημα της ζωής του Αγίου Μαξίμου, στη θεολογία του και τους αγώνες του κατά του Μονοθελητισμού, τονίζοντας ότι αυτοί εγένοντο εντός της Εκκλησίας και του Συνοδικού της Συστήματος, και κατέληξε λέγων ότι μόνον όταν η Εκκλησία θεολογεί και η Θεολογία εκκλησιάζεται τότε το ορθόδοξο φρόνημα αναγνωρίζεται και επικρατεί.

神圣礼仪结束之前, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος ευχαρίστησε με θερμούς λόγους τους Αρχιερείς, τον Κλήρο και το Λαό για τη συνευχητική παρουσία τους.

隆凸. 多罗西斯二世, του Θεού συνευδοκούντος, μεταβαίνει στην Καρδίτσα, κατά το εκδοθέν Πρόγραμμα.

更多关于这个话题

广告

牧师Dorotheus II

东正教主日: I.M.N 庆祝东正教星期日的精彩活动. 米科诺斯大圣母玛利亚

东正教主日 / 米科诺斯岛盛大庆祝东正教星期日,纪念圣像的恢复和...

带着崇敬和热爱

东正教主日: I.M.N 庆祝东正教星期日的精彩活动. 米科诺斯大圣母玛利亚

东正教主日 / 米科诺斯岛盛大庆祝东正教星期日,纪念圣像的恢复和...

礼仪音乐

爱加倍的复活主日晚祷: Megali Panagia 的 I.M.N 中的复活节经文 [视频]

米科诺斯祭司的舞蹈唱着复活节的诗句: “复活日, 照亮人民, 主的复活节, 复活节从死亡到生命, 和...
错误: 内容受到保护 !!