泛希腊学生竞赛 200 革命以来的岁月 1821.

相关文章

在值得称道的努力中, η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας σε συνεργασία με την Εκκλησία της Ελλάδος και την Ειδική Επιτροπή Πολιτιστικής Ταυτότητας διενεργούν, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821……

Σκοπός τους διαγωνισμού, που καθιερώνεται στις συνειδήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών, είναι να προσκαλέσει τους μαθητές σε ένα ταξίδι ιστορικής μελέτης, αναζήτησης και έρευνας που παράλληλα θα διεγείρει τις εικαστικές δυνάμεις, την φαντασία και την δημιουργικότητα τους για να μελετήσουν τη ζωή και τη συμβολή τεσσάρων σημαντικών προσωπικοτήτων των επαναστατικών χρόνων. Η προθεσμία για την συμμετοχή λήγει στις 17 一月 2020.

Ο διαγωνισμός αφορά μαθήτριες και μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου, που ατομικά ή σε ομάδες έως τριών ατόμων με μέριμνα επιβλέποντα εκπαιδευτικού θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο βίντεο για μια από τέσσερις σημαντικές επαναστατικές προσωπικότητες, τον Ιωάννη Μακρυγιάννη, την Δόμνα Βιζβίζη, τον Εθνομάρτυρα Επίσκοπο Ρωγών Ιωσήφ και τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Ειδική επιτροπή θα αξιολογήσει τις δημιουργίες των μαθητών. Οι μαθητές και μαθήτριες με τις διακριθείσες συμμετοχές θα συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει εκδρομή στα Καλάβρυτα, ένα από τα τοπόσημα της επανάστασης, ενώ θα βραβευθούν σε ειδική τελετή στο υπουργείο Παιδείας.

Δείτε την εγκύκλιο εδώ

更多关于这个话题

广告

牧师Dorotheus II

东正教主日: I.M.N 庆祝东正教星期日的精彩活动. 米科诺斯大圣母玛利亚

东正教主日 / 米科诺斯岛盛大庆祝东正教星期日,纪念圣像的恢复和...

带着崇敬和热爱

米克诺斯修道院: 最高牧师p. Ματθαίος Χάλαρης «Τα Δώρα της Θείας Χάριτος» – 演讲邀请

Πρόσκληση σε ομιλία στην Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής Mykonos Monasteries / 锡罗斯(Syros)大都会的最尊贵的长石-米科诺斯(Mykonos) & 德洛斯和她的教授...

礼仪音乐

爱加倍的复活主日晚祷: Megali Panagia 的 I.M.N 中的复活节经文 [视频]

米科诺斯祭司的舞蹈唱着复活节的诗句: “复活日, 照亮人民, 主的复活节, 复活节从死亡到生命, 和...
错误: 内容受到保护 !!