Εόρτιος Πανηγυρικός Εσπερινός στον Αϊ Νικολάκη τωνΤρανούδενων

相关文章

Με ιεροπρέπεια και ξεχωριστή κατάνυξη στο παλαιό ομώνυμο Παρεκκλήσιο του Αγίου Νικολάου στη Πλατεία Αγίας Κυριακής,……..

τελέσθηκε Εόρτιος Πανηγυρικός Εσπερινός, 遇见’ 艺术类, 由长老神父。. 伊曼纽尔·加拉纳基, με την παρουσία αρκετών φιλάγιων Μυκονιατών.
观看视频:

最敬虔神父的感人时刻。. Εμμανουήλ Γαλανάκης με το εκκλησίασμα έψαλλαν το κατανυκτικό “光希拉龙……..».

观看视频:

Ὁ Νικόλαος, πρέσβυς ὢν ἐν γῇ μέγας,
Καὶ γῆς ἀποστὰς εἰς τὸ πρεσβεύειν ζέει.
Ἕκτῃ Νικόλεώ γε φάνη βιότοιο τελευτή.

载脂蛋白. 音频d.
Κανόνα πίστεως, και εικόνα πραότητος, εγκρατείας διδάσκαλον, ανέδειξε σε τη ποίμνη σου, η των πραγμάτων αλήθεια δια τούτο εκτήσω τη ταπεινώσει τα υψηλά, τη πτωχεία τα πλούσια. Πάτερ Ιεράρχα Νικόλαε, πρέσβευε Χριστώ τω Θεώ, 我们的灵魂得救了”.

 

聚合酶. Fourth Mode.

 

The truth of things hath revealed thee to thy flock as a
rule of faith, / an icon of meekness, and a teacher of temperance; / for
this cause hast thou achieved the heights by humility, / riches by poverty. / O
Father and Hierarch Nicholas, / intercede with Christ God that our souls be
saved.

观看视频:
Δέηση υπέρ υγείας ονομάτων ζώντων, αδελφών, συγγενών, φίλων, των ευσεβών πιστών και των όπου γης ευρισκομένων αδελφών ημών Μυκονίων.
在Artoclass的心爱序列中, ο Αιδεσιμολογιώτατος με τούς πιστούς ψάλλουν τον υπέροχο, 为所有人所爱和众所周知的赞美诗, 它: “富人破产了,挨饿了. Οι δεν εκζητούντες τον Κύριον ουκ ελλατωθήσονται παντός αγαθού….”
观看视频:
Στο τέλος της ακολουθίας ο Αιδεσιμολογιώτατος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και αναφέρθηκε εκτενώς στο βίο του Αγίου Νικολάου.

Oι πιστοί διανέμουν τον Αγιασμένο Άρτο

Μετά το τέλος του πανηγυρικού εσπερινού και την απόλυση, προσφέρθηκε παραδοσιακό Μυκονιάτικο κέρασμα, κρασί, ποτά και τοπικά γλυκίσματα προς όλους τους πιστούς, από την οικογένειες που έχουν την μέριμνα του παρεκκλησίου.
Ευχαριστίες για την φιλοξενία και του χρόνου με υγεία να πανηγυρίσουμε πάλι παρέα!! Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά, χαρούμενα, ευλογημένα και ειρηνικά.
Βιογραφία του Αγίου Νικολάου

Ο Άγιος Νικόλαος γεννήθηκε τον 3ο αιώνα μ.Χ. στα Πάταρα της Λυκίας, από γονείς ευσεβείς και πλουσίους και έδρασε την εποχή των αυτοκρατόρων Διοκλητιανού (284 – 304 AD), Μαξιμιανού (286 – 305 AD) και Μεγάλου Κωνσταντίνου.Σε νεαρή ηλικία έμεινε ορφανός και κληρονόμος μιας μεγάλης περιουσίας. Αλλά ο Νικόλαος, εμπνεόμενος από φιλάνθρωπα συναισθήματα, διέθετε την περιουσία του για να ανακουφίζει άπορα, ορφανά, φτωχούς, χήρες, στενοχωρημένους οικογενειάρχες. Ένας μάλιστα, θα διέφθειρε τις τρεις κόρες του, προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα. Όταν το έμαθε αυτό ο Νικόλαος, μυστικά σε τρεις νύκτες εξασφάλισε την προίκα των τριών κοριτσιών, αφήνοντας 100 χρυσά φλουριά στην κάθε μία. 所以, οι τρεις κόρες αποκαταστάθηκαν και γλίτωσαν από βέβαιη διαφθορά.

Στην συνέχεια αφιερώθηκε στον ασκητικό βίο, λόγω όμως της ξεχωριστής αρετής του τιμήθηκε, χωρίς να το επιδιώξει, αρχικά με το αξίωμα του Ιερέα στα Πάταρα και συνέχεια με το αξίωμα του αρχιεπισκόπου Μύρων. Από τη θέση αυτή καθοδηγούσε με αγάπη το ποίμνιό του και ομολογούσε με παρρησία την αλήθεια. Για το λόγο αυτό συνελήφθη από τους τοπικούς άρχοντες και ρίχτηκε στη φυλακή.

Όταν όμως ανήλθε στον αυτοκρατορικό θρόνο ο Μέγας Κωνσταντίνος ελευθερώθηκαν όλοι οι χριστιανοί και έτσι ο Νικόλαος επανήλθε στο αρχιεπισκοπικό θρόνο. Μάλιστα έλαβε μέρος στην Α’ Οικουμενική Σύνοδο, όπου ξεχώρισε για τη σοφία και την ηθική του τελειότητα.

Ο Άγιος Νικόλαος ήταν προικισμένος και με το χάρισμα της θαυματουργίας με το οποίο έσωσε πολλούς ανθρώπους και όσο ήταν εν ζωή αλλά και μετά την κοίμησή του το 330 AD. Για παράδειγμα όταν κάποτε κινδύνευσε κάποιος στη θάλασσαλόγω σφοδρών ανέμωνκαι επικαλέστηκε το όνομα του αγίου σώθηκε και μάλιστα ενώ βρισκόταν στη μέση του πελάγους βρέθηκε αβλαβής στο σπίτι του. Το θαύμα έγινε αμέσως γνωστό στην Πόλη και ο λαός προσήλθε αμέσως σε λιτανεία και αγρυπνία προκειμένου να τιμήσει το θαυματουργό Άγιο.
新闻编辑室 mykonosticker.com

更多关于这个话题

广告

牧师Dorotheus II

仁波切Dorotheos B”: 星期六 27/4, 帕纳吉亚·图利亚尼圣像回归, 根据习惯, 在同名的圣修道院里

虔诚的米科诺斯人和米科诺斯岛的游客都知道它, 那个星期六, 27 四月 2024 和 08:00 我是, 在阿吉亚玛的Kyriaki教堂, 国家...

带着崇敬和热爱

米科诺斯岛圣乔治节: Agios Georgios的节日之夜 3 米科诺斯镇的井 [图片+视频]

敌人在战斗中切断乔治, ὼὼν 帕' 敌人被刀剑斩断. 嘿乔治欧,第三个铜脖子. 庄严的晚祷仪式以特别的辉煌和壮丽而举行。.

礼仪音乐

爱加倍的复活主日晚祷: Megali Panagia 的 I.M.N 中的复活节经文 [视频]

米科诺斯祭司的舞蹈唱着复活节的诗句: “复活日, 照亮人民, 主的复活节, 复活节从死亡到生命, 和...
错误: 内容受到保护 !!