Λαμπρός εορτασμός των Θεοφανείων και της τελετής του Αγιασμού των Υδάτων στην Ερμούπολη

相关文章

光彩夺目, κατάνυξη και πάνδημη συμμετοχή εορτάσθηκε σε όλα τα νησιά της Ιεράς Μητροπόλεως η μεγάλη Δεσποτική εορτή των Θεοφανείων και τελέσθηκε ο Αγιασμός των Υδάτων, με επίκεντρο την Πρωτεύουσα των Κυκλάδων και έδρα της Περιφέρειας……..

N. 爱琴海,την Ερμούπολη, όπου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, προ του πέρατος της οποίας απένειμε το Σταυρό της Οσίας Μεθοδίας, 遇见’ Ευεργετηρίου Πιττακίου, στον Ευεργέτη της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Εμμανουήλ Νιώτη.

Εν συνεχεία τέλεσε την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού και αμέσως μετά σχηματίστηκε κατά την εκκλησιαστική τάξη Λιτανευτική πομπή, με τη συμμετοχή του ιερού Κλήρου της νήσου, προπορευομένης της Φιλαρμονικής του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, την οποία ακολούθησαν ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. 平底锅. Ρήγας, ο Δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης κ. 木卫一. Δεκαβάλλας, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ.Γ. Πουσσαίος, η Πολιτευτής Κυκλάδων με την Ν.Δ Κατερίνα Μονογυιού εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, 军队的, του Ναυτικού, 安全部队和海岸警卫队, 区域和市政议员, ο Κυβερνήτης της τιμητικά και κατόπιν αδείας του Αρχηγού Στόλου προσορμισθείσης στον λιμένα της Ερμούπολης Πυραυλακάτου του Π.Ν.ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ”, Αξιωματικοί και στελέχη του Λιμεναρχείου Σύρου, Σπουδαστές της Ναυτικής Ακαδημίας Σύρου, μέλη του Λυκείου Ελληνίδων και του Σώματος Προσκόπων, Ναυτοπροσκόπων και Οδηγών, καθώς και πλήθους πιστού λαού.

 
Στην Πλατεία Κανάρη, επί ευτρεπισμένης εξέδρας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού των Υδάτων και της Καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα.

Στο σύντομο χαιρετισμό του προς το
συγκεντρωμένο πλήθος, 仁波切先生. 多罗西斯二世, αφού εξέφρασε τις
ευχαριστίες του για την αθρόα συμμετοχή του στην παραδοσιακή αυτή
τελετή, ευχήθηκε ο νέος χρόνος να φέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία
στις ψυχές των Ελλήνων.

Τίμιο Σταυρό, 按照惯例和观众的掌声,
τους πανηγυρικούς συριγμούς των πλοίων και των σκαφών του Λ.Σ., 的
ΝΕΩΡΙΟΥ του ΝΟΣ και των Επαγγελματιών και Ερασιτεχνών Αλιέων, 的
επιβατικών πλοίωνBLUE STAR ITHAKI” 和 “AQUA JUELLκαι τις χαρμόσυνες
κωδωνοκρουσίες των Ναών της πόλης, ανέσυρε από την θάλασσα κολυμβητής,
προς τον οποίο ο Σεβασμιώτατος προσέφερε χρυσό επιστήθιο Σταυρό.
Η τελετή απελύθη στην Αίθουσα Τελετών της Ναυτικής Ακαδημίας Σύρου, όπου εναπετέθη ο Τίμιος Σταυρός και εξετέθη προς προσκύνηση.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ιστότοπο της Ι.Μ Σύρου-Μυκόνου κάνοντας κλίκ ΕΔΩ

更多关于这个话题

广告

牧师Dorotheus II

仁波切Dorotheos B”: 星期六 27/4, 帕纳吉亚·图利亚尼圣像回归, 根据习惯, 在同名的圣修道院里

虔诚的米科诺斯人和米科诺斯岛的游客都知道它, 那个星期六, 27 四月 2024 和 08:00 我是, 在阿吉亚玛的Kyriaki教堂, 国家...

带着崇敬和热爱

圣周 & μή τῶ ὕπνω κατενεχθῆς: Το Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα στην Ι.Μ. 帕纳贾·图里亚尼(Panagia Tourliani)

圣周 & 复活节 2024 在米科诺斯 / Το Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα στην Ι.Μ. 帕纳贾·图里亚尼(Panagia Tourliani), 帕纳吉亚图利亚尼“.

礼仪音乐

爱加倍的复活主日晚祷: Megali Panagia 的 I.M.N 中的复活节经文 [视频]

米科诺斯祭司的舞蹈唱着复活节的诗句: “复活日, 照亮人民, 主的复活节, 复活节从死亡到生命, 和...
错误: 内容受到保护 !!