Вселенский Патриарх: Вселенский Патриарх отметит юбилей в Имвросе 60 лет со дня его рукоположения в сан диакона

Статьи по Теме

Вселенский Патриарх Варфоломей отметит 60-летие своего рукоположения в диаконы в Имвросе, выполнены на 13 августейший 1961, для меня. Церковь Панагия Митрополия.

Его Святейшество, ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί στην Ίμβρο την Παρασκευή, 6 августейший, νωρίς το απόγευμα, θα συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Μητρόπολη Ίμβρου και Τενέδου για να τιμήσει τα 60 χρόνια από όταν εισήλθε στην ιεροσύνη ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Во время его пребывания, θα χοροστατήσει στους ναούς του χωριού του, в Агиос Теодорос, καθώς και των άλλων χωριών, και θα τελεστεί Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αείμνηστων γονέων του και όλων εκείνων που τον ευεργέτησαν. Кульминацией станет Патриаршая Божественная литургия, которая состоится в пятницу., 13 августейший, для меня. Церковь Панагия Митрополия, εκεί όπου χειροτονήθηκε διάκονος.

также, ο Πατριάρχης θα τελέσει τα θυρανοίξια τριών Ιερών Εξωκκλησιών στην περιοχή Μαλάκι Σχοινουδίου, στο Ευλάμπιο και στα Αγρίδια. Пока что, θα εγκαινιάσει έκθεση ζωγραφικής στους Αγίους Θεοδώρους και δύο εκθέσεις φωτογραφίας, η πρώτη του Στυλιανού Χαραλαμπίδη, με τίτλο «Αγριολούλουδα της Χερσονήσου του Άθω και της Ίμβρου», στα Αγρίδια, και η δεύτερη των Cevahir Buğu και Βάσως Ξεινού, με τίτλο «Η Ίμβρος του Πατριάρχη», στο Σχοινούδι.

В среду, 11 августейший, ο Πατριάρχης θα παρακολουθήσει τη διάλεξη του καθηγητή δρα Arne Strid με θέμα «Η βοτανική εξερεύνηση της Ελλάδος και του Αγίου Όρους», που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου, και την επομένη, Четверг, 12 августейший, θα θεμελιώσει το σχολικό Πάρκο «Πατριάρχης Βαρθολομαίος» στους Αγίους Θεοδώρους. Пятница во второй половине дня, 13 августейший, θα παραστεί στη Συναυλία της Χορωδίας «Κασσιανή η Υμνογράφος» της Ι. Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, με την οποία θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις προς τιμήν του Παναγιωτάτου.

Еще на эту тему

Реклама

Преподобный Дорофей II

Воскресенье Православия: Яркое празднование Православного воскресенья в I.M.N.. Великой Девы Марии Миконосской

Воскресенье Православия / На Миконосе с пышностью отметили Неделю Православия, посвященную Восстановлению Святых Икон и....

С почтением и преданностью

День Святого Георгия 2024: Когда День Святого Георгия - Когда наступает праздник? 2024

St George's Day 2024 / Когда День Святого Георгия - Когда наступает праздник? 2024 Приближается Пасха, а вместе с ней....

Литургическая музыка

Пасхальное воскресенье Вечерня Агапе: Стихи Пасхи в ИМН Мегали Панагии [видео]

Танец жрецов Миконоса поет стихи Пасхи: «Воскресный день, просвещать народы, Пасха Господня, Пасха из смерти в жизнь, доминировал на встрече, что ...
ошибка: Содержание защищено !!