Το Ανώτερο Κατηχητικό Σχολείο της Μυκόνου στην Κεφαλονιά και Ιθάκη

Статьи по Теме

Με ιδιαίτερη επιτυχία έγινε και εφέτος η εορταστική λήξη των μαθημάτων του Μέσου και του Ανώτερου Κατηχητικού μας Σχολείου με την προσκυνηματική εκδρομή των παιδιών μας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.
Με την ευχή και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Πατέρα μας κ. Dorotheou B, από την Κυριακή 16 έως και την Πέμπτη 20 июнь, τριάντα μαθητές μας πέρασαν……..
πέντε μέρες ξεγνοιασιάς και πνευματικής αναψυχής. Είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, να λειτουργηθούν, να ψάλλουν και να μεταλάβουν τα Άχραντα Μυστήρια στην Θ. Λειτουργία που τελέσαμε στην Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου.

Να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα του νησιού, στα προϊστορικά σπήλαια, στο εργοστάσιο παραγωγής του Κεφαλλονίτικου κρασιού καθώς και να επισκεφθούν την όμορφη Ιθάκη.

Την τελευταία βραδιά της παραμονής μας στο νησί, είχαμε την χαρά να μας επισκεφθεί ο Πανοσιολ. архимандрит. Γεράσιμος Φωκάς, Πρωτοσύγκελος της Ι. Μητρ. Κεφαλληνίας και με λόγους αγάπης να ομιλήσει στα παιδιά μας, μεταφέροντας και τις ευχές του Σεβ. Κεφαλληνίας κ. Спиридон.

Την ευθύνη για την διοργάνωση της εκδρομής είχε ο Αιδεσιμολ. Протопр. Петрос Марагос, συμπαραστατούμενος από τον Διάκονο Γεώργιο Κουσαθανά και τον κ. Στέλιο Μπρίγγο. Μέρος των εξόδων της εκδρομής καλύφθηκαν από τις δραστηριότητες των παιδιών μας, κάλαντα, ημερολόγια κλπ.    

Еще на эту тему

Реклама

Преподобный Дорофей II

Его Высокопреосвященство Дорофей B»: суббота 27/4, возвращение Святой иконы Панагии Турлиани, по обычаю, в одноименном святом монастыре

Об этом узнают благочестивые миконцы и гости Миконоса., это в субботу, 27 апреля 2024 и 08:00 утра, в церкви Агия Кирьяки, Страна...

С почтением и преданностью

День Святого Георгия на Миконосе: Праздничный вечер Святого Георгия в 3 Колодцы города Миконос [изображения + видео]

Враги разрывающего Георгия в боях, ὼὼν номинал' враги рубятся мечами. Эй, Георгиу, третья медная шея. Торжественная вечерня была совершена с особым великолепием и великолепием..

Литургическая музыка

Пасхальное воскресенье Вечерня Агапе: Стихи Пасхи в ИМН Мегали Панагии [видео]

Танец жрецов Миконоса поет стихи Пасхи: «Воскресный день, просвещать народы, Пасха Господня, Пасха из смерти в жизнь, доминировал на встрече, что ...
ошибка: Содержание защищено !!