Einladung zur Feier der Heiligen Katharina durch den Frauenverband von Mykonos

In Verbindung stehende Artikel

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Μυκόνου μας προσκαλεί να τιμήσουμε και να συνεορτάσουμε και φέτος το διήμερο εκδηλώσεων, 24 und 25 November, Gedenken an den heiligen glorreichen Großmärtyrer und Schutzpatron des Vereins, πανσόφου νύμφης…….

von Christus Αικατερίνης , στο φερώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στη χώρα, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Am Montag 24 Νοεμβρίου στις 6μ.μ, wird durchgeführt Festliche Vesper μετά αρτοκλασίας ενώ αμέσως μετά το τέλος, τα μέλη του Συλλόγου με επικεφαλής την προέδρο του κ. Άνδριανή Κουφού θα διανέμουν τον Άγιασμένο άρτο και θα προσφέρουν κέρασμα με ποτά και τοπικά γλυκίσματα σε όλους τους πιστούς.

Επίσης θα παρουσιασθούν τα ημερολόγια του Συλλόγου για την νέα χρονιά 2015, mit gemalten Darstellungen, τα οποία μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα μέλη του Συλλόγου ενισχύοντας τις δράσεις τους.

Την κυριώνυμο ημέρα , Dienstag 25 November wird durchgeführt Feierliche Göttliche Liturgie και μετά το πέρας αυτής θα ακολουθήσει λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Αικατερίνης. Mit Wiedereinstellung und Entlassung, Die Mitglieder des Vereins werden den Gläubigen eine Freude bereiten.
Wir warten auf dich!!!!!
NewsRoom Mykonos Ticker

Mehr zu diesem Thema

Anzeigespot_img

Reverend Dorotheus II

Mit Ehrfurcht und Hingabe

liturgische Musik

Error: Inhalt ist geschützt !!