仁波切Dorotheos B”: 米科诺斯的明亮阳光落在帕纳吉亚·图利亚尼圣像的大流行下降上 [图片 & 西元]

相关文章

多罗西奥斯·B阁下米科尼亚太阳的明亮光芒席卷了太阳能灯纯粹怪物帕纳吉亚的阿吉亚·艾科诺斯的大流行下降, 选定的图利亚尼, από το Καστρομονάστηρό Της στην Άνω Μέρα στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, στη Χώρα

今晨, 仁波切先生. Dorotheos乙’ ιερούργησε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγιας Τουρλιανής, 肛梅拉米科诺斯, με τη λειτουργική συμμετοχή του Ηγουμένου, 修士. 阿列克谢·帕帕多普洛斯(Alexiou Papadopoulos), των Εφημερίων της νήσου και των διακόνων, και με τη συμπροσευχητική παρουσία της Βουλευτού Κυκλάδων κας Αικατ. 物语, και του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, του Δημάρχου Μυκόνου, 市和地区议员, των Προϊσταμένων των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, 海岸警卫队, 消防队和米科诺斯岛第 6 届 MSEP, του Προέδρου της Κοινότητος Άνω Μεράς, 米科诺斯 Anomerites 兄弟会主席, 教育工作者, Μαθητών των Σχολείων της Άνω Μεράς, Προσκόπων και πολλών πιστών κάθε ηλικίας.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος κ. Dorotheos乙’ προέστη της μεγαλειώδους λιτανευτικής τριώρου καθόδου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Τουρλιανής στην πόλη της Μυκόνου, 在 Anomeritas 协会的旗帜之前, 慈善协会 “米科尼亚团结会”, 米科诺斯柠檬协会, του Δημοτικού Σχολείου Άνω Μεράς και του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, την οποία ακολούθησαν με εντυπωσιακή συμμετοχή του Λαού της Μυκόνου κάθε ηλικίας.

Η πομπή κατευθύνθη προς τον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι το Σάββατο του Λαζάρου,在epichorio定制, σύμφωνα με το οποίο η Αγία Εικόνα φιλοξενείται εναλλάξ σε μία εκ των τριών Ενοριών της Μυκόνου, από το Σάββατο των Αγίων Θεοδώρων.

Στα πρόπυλά του, επί προευτρεπισμένης εξέδρας, μερίμνη του Εφημέριου του Ναού, Protopr. 嗯. Γαλανάκη, εκ μέρους του λαού, την αγία Εικόνα υπεδέχθη ο Δήμαρχος Μυκόνου, αναφερθείς στον πατροπαράδοτο σεβασμό των Μυκονίων προς την Παναγία Τουρλιανή και την ευλάβειά τους προς το ιερό της Εικόνισμα.

Ευχαρίστησε δε τον Σεβασμιώτατο κ. 多罗西斯二世, το Μοναστήρι και τον Ηγούμενο για τις πολλές ευεργεσίες τους προς τη Μύκονο και το λαό της.

观看视频:

隆凸. Dorotheos乙’ στον χαιρετισμό του επεσήμανε την ιδιαίτερα συγκινητική παρουσία νέων και παιδιών και υπογράμμισε ότι πρέπει να ξαναβρούμε τον δρόμο μας προς τον Θεό, εγκαταλείποντας τον φίλαυτο και συχνά καταστροφικό εγωισμό μας και ευχήθηκε στους συλλιτανεύοντας Μυκονίους για το Άγιο Πάσχα.

观看视频:

Αύριο, 四旬, 在早上, 仁波切先生. Dorotheos乙’ θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Χώρας Μυκόνου και θα προστεί της λιτανείας των ιερών Εικόνων.

Δείτε εικόνες από την κάθοδο της Αγίας Εικόνος:









更多关于这个话题

广告

牧师Dorotheus II

仁波切Dorotheos B”: 星期六 27/4, η επάνοδος της Αγίας Εικόνας Παναγίας Τουρλιανής, 根据习惯, 在同名的圣修道院里

Γνωστοποιείται στους ευσεβείς Μυκονίους και επισκέπτες της Μυκόνου, 那个星期六, 27 四月 2024 和 08:00 我是, 在阿吉亚玛的Kyriaki教堂, Χώρας...

带着崇敬和热爱

圣乔治节 2024: 圣乔治节是什么时候 - 节日是什么时候? 2024

St George's Day 2024 / 圣乔治节是什么时候 - 节日是什么时候? 2024 复活节即将来临,随之而来....

礼仪音乐

爱加倍的复活主日晚祷: Megali Panagia 的 I.M.N 中的复活节经文 [视频]

米科诺斯祭司的舞蹈唱着复活节的诗句: “复活日, 照亮人民, 主的复活节, 复活节从死亡到生命, 和...
错误: 内容受到保护 !!