新年 2022 问候 / 埃尔皮多佛罗斯大主教:“用爱打扮, 这是完美的纽带”

相关文章

“用爱打扮, 这是完美的纽带”, 敦促美国大主教希望在他的新一年大主教通告中, επικαλούμενος την έκκληση του Αποστόλου Παύλου στους Κολασσαείς χριστιανούς.

更详细, η αρχιεπισκοπική εγκύκλιος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής:

Ενδύσασθε ουν επί πάσι δε τούτοις την αγάπην, ήτις έστι σύνδεσμος της τελειότητος (Κολοσσαείς 3:12,14)

普世宗主教区最尊贵的领主,

Ας υποδεχθούμε το νέο έτος 2022, το εκατοστό έτος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, με την ελπίδα και την πίστη ότι θα έρθει και η ανακαίνισή μας εν Χριστώ. Διανύσαμε το παρελθόν έτος με πολλές επιτυχίες, παρά τα εμπόδια από τη συνεχιζόμενη πανδημία. Το σημαντικότερο γεγονός ήταν ασφαλώς η Αποστολική Επίσκεψη της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ. κ Βαρθολομαίου, υπήρξαν όμως και άλλα αξιοσημείωτα γεγονότα.

Συναντηθήκαμε και πάλι προσευχόμενοι για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας με τον Κύριο κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα. Ξεκινήσαμε τη δράση μας στον Ι. Ναό και Εθνικό Προσκύνημα του Αγίου Νικολάου με την πρώτη επίσημη συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις μνήμης της επετείου της 11ης Σεπτεμβρίου, 从内部用其特有的灯光照亮圣殿, 纪念灾难发生20周年. 我们再次看到了在圣十字神学院亲身体验的课程, 去年 10 月,美国所有东正教主教自大流行以来首次会面. 所有这些事件都让我们对我们正在回归大流行前的现实感到乐观。, 但我们终于意识到那个时候还没有到. 我们必须继续谨慎小心, 以同样的关怀保护我们的邻居, 我们用它来保护自己.

为此,请注意使徒保罗对地狱基督徒的呼吁: 用爱打扮, 这是完美的纽带, 上帝希望他的教会. 尤其是今年美国神圣大主教管区百年诞辰, 作为君士坦丁堡第七大宗主教区的一个机构和省份, 培养对彼此真诚和真挚的爱是完善整个美国团结纽带的最佳方式。.

传入, 好, 在新的一年 2022, 让我们再次感谢团结这一宝贵的神圣礼物, 让我们怀着对彼此的爱和对神圣创造的每一种表达的爱来庆祝我们神圣的大主教管区一百周年.

在基督里带着父爱

更多关于这个话题

广告点_img

牧师Dorotheus II

带着崇敬和热爱

礼仪音乐

错误: 内容受到保护 !!