他的福西奥多罗斯二世: 这座城市的金钥匙由亚历山大总督提供给牧首西奥多罗斯

相关文章

亚历山大城的金钥匙, 作为无限尊重的表达和标志, αγάπης και αναγνώρισης στο ακαταπόνητο και πολύπλευρο ιεραποστολικό έργο του σε ολόκληρη την Αφρική, προσέφερε σήμερα στον Πατριάρχη Θεόδωρο, ο κυβερνήτης της Αλεξάνδρειας, Μοχάμεντ Ελ Σερίφ.

Ο Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής, με την έδρα του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου της Ορθοδοξίας να βρίσκεται εδώ και δύο χιλιάδες περίπου χρόνια στην πόλη που ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος έγινε πολύ θερμά δεκτός από τον πρώτο πολίτη της πόλης.

的确, ο κυβερνήτης της Αλεξάνδρειας Μοχάμεντ Αλ Σερίφ ήταν αυτός που σημείωσε στη συνάντηση που είχε με τον Πατριάρχη Θεόδωρο ότι η πόλη είναι από συστάσεώς της ελληνική, όπως είπε χαρακτηριστικά. Θέλοντας να αποδώσει τον ύψιστο συμβολισμό, ακριβώς μπροστά από την προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου που κοσμεί το γραφείο του, ο κυβερνήτης Αλ Σερίφ προσέφερε στον Αλεξανδρινό Προκαθήμενο το «χρυσό κλειδί της πόλεως», την ανώτερη τιμητική διάκριση της πόλεως, εκφράζοντας το σεβασμό και την εκτίμησή του προς τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και μιλώντας με θαυμασμό για το πολυετές έργο του, όχι μόνον στην Αίγυπτο αλλά και σε ολόκληρη την Αφρική.

Ο κυβερνήτης της Αλεξάνδρειας τόνισε στον Πατριάρχη Θεόδωρο ότι στέκεται στο πλευρό και στηρίζει το έργο του, ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός της ικανοποίησης που εξέφρασε για το έργο του Πατριάρχη Θεόδωρου σε όλες τις χώρες της Αφρικής, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η χώρα του τον θεωρεί έναν πρεσβευτή της Αιγύπτου στην Αφρικανική Ήπειρο.

从他身边, 族长西奥多罗斯, ευχαριστώντας τον κυβερνήτη της πόλης για τη μεγάλη τιμητική διάκριση, ανταπέδωσε με δώρα αγάπης, εκφράζοντας την μεγάλη του ευγνωμοσύνη και το σεβασμό του προς τον ανώτατο αξιωματούχο με τον οποίο τον συνδέουν μακροχρόνιοι δεσμοί από τα παλαιότερα χρόνια όπου ο κ. Αλ Σερίφ υπηρετούσε σε άλλες σημαντικές διοικητικές θέσεις της πόλης.

族长, παρουσία του Πατριαρχικού Επιτρόπου Μητροπολίτου Ναυκράτιδος Νάρκισσου, και ο κυβερνήτης της Αλεξάνδρειας αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, κυρίως αναφορικά με το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και το έργο προσφοράς του στην μεγάλη Πόλη και γενικότερα στην Αίγυπτο.

结束, ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος ευχήθηκε καλή δύναμη στο πολυσήμαντο έργα που επιτελεί ο κυβερνήτης Αλ Σερίφ.

更多关于这个话题

广告

牧师Dorotheus II

东正教主日: I.M.N 庆祝东正教星期日的精彩活动. 米科诺斯大圣母玛利亚

东正教主日 / 米科诺斯岛盛大庆祝东正教星期日,纪念圣像的恢复和...

带着崇敬和热爱

米克诺斯修道院: 最高牧师p. 马修斯·查拉里斯《神圣恩典的礼物》 – 演讲邀请

Πρόσκληση σε ομιλία στην Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής Mykonos Monasteries / 锡罗斯(Syros)大都会的最尊贵的长石-米科诺斯(Mykonos) & 德洛斯和她的教授...

礼仪音乐

爱加倍的复活主日晚祷: Megali Panagia 的 I.M.N 中的复活节经文 [视频]

米科诺斯祭司的舞蹈唱着复活节的诗句: “复活日, 照亮人民, 主的复活节, 复活节从死亡到生命, 和...
错误: 内容受到保护 !!