посетил муниципалитет Миконоса. посетил муниципалитет Миконоса

Статьи по Теме

С пожеланием и благословением нашего досточтимого пастора г-на. Dorotheou B, Управление Главного управления наших катехизических школ приняло любезное и почетное приглашение Его Высокопреосвященства Митрополита Серрского и Нигритисского и. Богослов, к……

μεταβούμε στις Σέρρες και να ομιλήσουμε στην Σύναξη των Υπευθύνων Νεότητος και Κατηχητών της κατ’ Αυτόν Ιεράς Μητροπόλεως.
суббота, 2 ноябрь, το μεσημέρι ο Αιδεσιμολογώτατος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Петрос Марагос, Генеральный директор наших катехизических школ, έφτασε στην όμορφη πόλη των Σερρών και το απόγευμα της ίδιας ημέρας έλαβε μέρος στον Πανηγυρικό εόρτιο Εσπερινό στον ιστορικό Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νιγρίτης, επί τη εορτή της Παναγίας της Ελεούσης της Νιγριτινής, και το πρωί της Κυριακής, 3 ноябрь, συμμετείχε στην αυτόθι τελεσθείσα Θ. Режим.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, Κυριακής, 3ноября, в переполненном зале Управления наследия Священной митрополии Серрес, По этому поводу выступил Высокопреосвященнейший протопресвитер Петрос Марагос.: «Το Κατηχητικό Σχολείο σήμερα και τρόποι διεξαγωγής του μαθήματος».
Μετά την ομιλία, διεξήχθη ενδιαφέρουσα συζήτηση και προεβλήθη μικρή ταινία από τις Κατηχητικές Δραστηριότητες της Ι. Метрополис Сирос.

Всем присутствовавшим катехизаторам была предложена в качестве благословения катехизическая помощь I.. Наш мегаполис «Божьи письма № 3».

затем, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών κ. Теолог, δέχθηκε τον π. Πέτρο στο Επισκοπείο, τον ευχαρίστησε για την εμπεριστατωμένη ομιλία του και τον επαίνεσε για το πολύτιμο έργο που επιτελεί στην Μητρόπολη Σύρου και για το υπό την επιμέλειά του εκδιδόμενο νεανικό περιοδικό «Θαλασσοπούλια».
Την ευθύνη της άριστης διοργάνωσης είχε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Γεώργιος Κελεμπέκης, Αρχιερατικός Επίτροπος Νιγρίτης και Υπεύθυνος Νεότητος της Μητροπόλεως Σερρών.

Еще на эту тему

РекламаSpot_img

Преподобный Дорофей II

С почтением и преданностью

Литургическая музыка

ошибка: Содержание защищено !!