Αρχική Μύκονος Εκκλησία - Mykonos Church Mykonos News Church of Mykonos: Πρόσκληση στον εορτασμό της Κυριακής του Θωμά και της...

Church of Mykonos: Πρόσκληση στον εορτασμό της Κυριακής του Θωμά και της μνήμης του Αγίου Γεωργίου, στον Πολιούχο Αγιο Αρτέμιο

0

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος Δήλου & Μυκόνου, Αιδεσιμολογιώτατος π. Πέτρος Μαραγκός γνωστοποιεί στους φιλευσεβείς Μυκονίους, στους επισκέπτες και στους τα πρώτα φέροντες της νήσου,στον Ιερό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου του Ιαματικού, Πολιούχου και Προστάτου της νήσου Μυκόνου, θα τελεσθεί την Κυριακή του Θωμά “Αντίπασχα”, όπως κατ’ έτος, η Θεία Λειτουργία.

Ωσαύτως θα εορτασθεί και η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπεσβύτερος Γεώργιος Κουσαθανάς, εφημέριος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεγάλης Παναγιάς!

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας, θα τελεσθεί Αρτοκλασία και θα τεθεί σε προσκύνηση το απότμημα των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου.

Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

Αιδεσιμολογιώτατος π. Πέτρος Μαραγκός
Αρχιερατικός Επίτροπος Δήλου & Μυκόνου

NewsRoom MykonosTicker Media

error: Content is protected !!
Exit mobile version