Αρχική Μύκονος Εκκλησία - Mykonos Church Mykonos News Holy Land Pilgrimage: Ο προσκυνηματικός επίλογος της Ιεράς Αποδημίας των Μυκονίων στην...

Holy Land Pilgrimage: Ο προσκυνηματικός επίλογος της Ιεράς Αποδημίας των Μυκονίων στην Αγία Γή [εικόνες]

0

Ο προσκυνηματικός επίλογος της αποδημίας της Ιεράς Αποδημίας των Μυκονίων στην Αγία Γή, γράφηκε, την Πέμπτη 23 φεβρουαρίου 2023, με μια υπέροχη προσκυνηματική εξόρμησηστα στα επιβλητικά και ιερά μνημεία της Ορθοδοξίας, όπως στο Όρος Θαβώρ και την Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Την Ναζαρέτ και τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου με το αγίασμα. Την Κανά της Γαλιλαίας με την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου και σφραγίστηκε με όμορφες εικόνες, από όσα θαυμαστά αντίκρυσαν, στη σκέψη και την καρδιά των συμμετασχόντων, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Δήλου και Μυκόνου Αιδεσιμολογιώτατος π. Πέτρος Μαραγκός, επικεφαλής της προσκυνηματικής Ομάδας.

Ειδικότερα σημειώνει
Πέμπτη και τελευταία ημέρα της Ιεράς αποδημίας μας σήμερα και επισκεφθήκαμε ως ταπεινοί προσκυνητές το Όρος Θαβώρ και την Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Την Ναζαρέτ και τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου με το αγίασμα. Την Κανά της Γαλιλαίας με την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου όπου ο Κύριος τέλεσε το πρώτο θαύμα του σε γάμο, μετατρέποντας το νερό σε κρασί. Την Καπερναούμ, την λίμνη Γεννησαρέτ και την Ιερά Μονή των Αγίων ενδόξων Αποστόλων.

error: Content is protected !!
Exit mobile version