安眠的启示: 所有米科尼亚人, 精神上掠过, 他们纪念他们的上级和守护神圣帕纳吉亚·图利亚尼 (Panagia Tourliani)

相关文章

安眠的启示: 所有米科尼亚人, 精神上掠过, 他们纪念他们的上级和守护神圣帕纳吉亚·图利亚尼 (Panagia Tourliani)

Πλήθος φιλευσεβών Μυκονίων και παρεπιδημούντων παραθεριστών, 今晚,他们淹没了卡托利科和具有数百年历史的帕纳吉亚图利亚尼神圣历史修道院的庭院区域, 肛梅拉米科诺斯, 圣母安息伟大的多层次晚祷的举办地, 拉加达斯大都会主教阁下. 柏拉图, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Τρίκκης κ. 金口, Θήρας κ. 安菲洛休, Σύρου κ. 多罗休B’ και του εκ Κρήτης ορμωμένου Βοηθού Επισκόπου του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. 巴塞洛缪, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ.κ. 大马士革, με τη συμμετοχή του Ηγουμένου Αρχιμ. Αλεξίου Παπαδοπούλου, των Εφημερίων της Μυκόνου και Πρεσβυτέρων από την Ερμούπολη, την Άνδρο και τη Θεσσαλονίκη και με την παρουσία του Εκπροσωπούντος την Κυβέρνηση Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας και Αθλητισμού κ. 木卫一. 刷子, συνοδευόμενος από την Ολυμπιονίκη μας στη ξιφασκία (Παρίσι 2024) Δώρα Γκουντούρα, 议员艾克女士. Monogyiou和先生. 菲尔. 载入中, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. 间谍. 使徒, του Αντιπ/ρχη Πολιτισμού κ. 风格. Μπρίγγου, των Αντιδημάρχων Πέτρου Σταυρακόπουλου και Μαρσούλας Χανιώτη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητος Άνω Μεράς Νικ. Ελευθερίου, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, του νέου Διοικητού της Αεροπορικής Βάσης Μυκόνου Επισμηναγού κ. Θεοφίλου Καγιά, της Προέδρου της Αδελφότητος των εν Αθήναις και Πειραιεί Ανωμεριτών Μυκόνου, Προέδρων Τοπικών Συλλόγων και Φορέων.

晚祷结束前, 仁波切先生. 多萝修斯二世提到了四个世纪以来不受干扰和不间断的礼拜仪式, 修道院的精神和社会存在, που αποτελεί κέντρο της εκκλησιαστικής ζωής της Μυκόνου, καλωσόρισε τους Αρχιερείς και τους ευχαρίστησε για την ευλογητή παρουσία τους. 感谢并祝贺方丈牌坊. ALEXIOS帕帕多普洛斯, για την ακαμάτη μέριμνά του προς την Ιερά Μονή, επήνεσε την ευσέβεια και την εμμονή των Μυκονίων στις πατρώες παραδόσεις και όλους τους προσελθόντες στην Πανήγυρι και ευχαρίστησε όλους τους προσελθόντες στη πανήγυρι και ευχήθηκε η Παναγία Τουρλιανή να τους κρατά υπό το Ωμοφόριό της σώους, 健康安全.

神圣的话语, 应阁下的要求. 普世宗主教助理主教以神学深度和强烈抒情性宣讲了多萝修斯二世. Bartholomew Theophilus 神智学主教 Doryleiou 先生. 大马士革, 感谢牧师先生. 多萝西奥二世感谢他的邀请和亚伯拉罕式的热情好客,并提到了他的个性和伟大的田园工作, 人们很自然地将他比作“磨坊”, 谁磨碎了爱情的巨石, 出于礼貌, 仁慈的, 热情好客和同情并传递它们, 像诚实的雏菊一样, 给大家”, 和一只翱翔的雄鹰, 他将他的精神孩子庇护在他的翅膀之下!

然后, 谈到圣母的圣容, 哪一个, 正如他指出的, 他被指定为第五位传道者, 谁的福音有空白页, 充满了母爱, 保护, 她对那些向她的信徒寻求庇护的人给予安慰和力量.

指出, 结尾, 她作为光之母的名字的神学内容, 这意味着她是所有人的母亲, 事实上有必要和情况!

后来, 根据圣寺的古老传统, 由受人尊敬的锡罗斯都主教阿塔纳西奥斯·莱文托普洛斯 (Athanasios Leventopoulos) 建立 (1907-1929) 为帕纳吉亚图利亚尼圣修道院和蒂诺斯福音派泛希腊神圣基金会, 他们高呼, 忠实的伙伴, 在预先授权的墓志铭上, 圣母的赞美, 接下来是帕纳吉亚·图利亚尼圣像的连诵.

更多关于这个话题

广告点_img

牧师Dorotheus II

带着崇敬和热爱

礼仪音乐

错误: 内容受到保护 !!