他. 大都会多罗西奥斯 B’: 先生阁下的愿望. Dorotheou II致即将参加全国考试的学生

相关文章

致锡罗斯圣都群岛第三高中的学生们, 干草, 安德罗斯, 凯斯, ヮλου, 米科诺斯岛, 基斯诺斯, 警长, 锡弗诺斯, 基莫洛斯岛, Φολεγάνδρου & Σικίνου

我亲爱的孩子们,

η σκέψη, οι ευχές και οι προσευχές μου, που πάντοτε ευρίσκονται κοντά σας, συμπαρίστανται στους κόπους σας και στηρίζουν τα όνειρά σας, γίνονται τις μέρες αυτές εντονώτερες, καθώς οι κόποι μιας μακροχρόνιας και κοπιώδους προσπάθειας δοκιμάζονται μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών Εξετάσεων, 哪里, καλώς η κακώς, αποτελεί αφετηρία για το ξεκίνημα της νέας σας πορείας.

Σούτη η δοκιμασία είναι ίσως η πρώτη από τις πολλές, μεγάλες ή και μικρότερες στη ζωή σας, είναι σίγουρα μια ευκαιρία αλλά όχι η τελευταία και ίσως όχι και η μεγαλύτερη, δεδομένου ότι οι αξίες στη ζωή δεν καθορίζονται μόνο από τα πτυχία, αλλά από την βαθιά πνευματικότητα, την ηθική, την πίστη στο Θεό και την αγάπη στον συνάνθρωπο.

Ἄλλωστε, ο κύκλος του αγώνα που κάνουμε όλοι για να συναντήσουμε και να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας δεν κλείνει ποτέ!

Με ηρεμία και ψυχραιμία, με εμπιστοσύνη στην Χάρη του Θεού, τον εαυτό σας και τις γνώσεις σας, θα βγαίνετε πάντα νικητές στις μάχες της ζωής!

Σας εύχομαι ολόψυχα «ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΦΙΑ» και σας διαβεβαιώνω ότι θα βρίσκομαι πάντοτε δίπλα σας, συμπαριστάμενος στις δυσκολίες σας, καμαρώνοντας, μαζί με τους γονείς και τους δασκάλους σας, για την πρόοδό σας και συγχαίροντας για τις επιτυχίες σας.

充满父爱与爱意

† 西鲁·多罗西奥斯二世

更多关于这个话题

广告点_img

牧师Dorotheus II

带着崇敬和热爱

礼仪音乐

错误: 内容受到保护 !!