Οι ενέργειες του σώματός μας και η αφθονία.

Статьи по Теме

Τι υπέροχος μηχανισμός αυτό το λαμπρό σώμα που μας δόθηκε για να κατοικήσει ένα Ιερό κομμάτι του Ίδιου Του Θεού ?
Ένας σοφός μηχανισμός που όμοιός του δεν υπάρχει. Ο μηχανισμός αυτός που ακούσει στη λέξη σώμα, έχει την πιο γλυκιά και αρμονική αφθονία……..

με την Πνοή Του ίδιου του Θεού. Это не что иное, как наше дыхание. Наше дыхание, которое в изобилии и всегда рядом с нами, содержит в себе божественное Дыхание..

Μία επίσης άφθονη διαδικασία έχει και η καρδιά μας και εκεί μέσα σε αυτή τη ρυθμική αφθονία κατοικεί το Φως του Ιησού μας. Η Πνοή μας και η καρδιά μας δίνουν και οι δύο τον ρυθμό στο Μυαλό μας που εκεί θα έπρεπε να κατοικεί το Άγιο Πνεύμα.

Τρεις δρόμοι σε αφθονία από τους οποίους εξαρτάται απόλυτα η ζωή μας αλλά και η ποιότητά της ζωής μας.

Εμείς αυτές τις 3 αφθονίες στο σώμα μας δεν τις γνωρίζουμε όπως θα οφείλαμε, δεν τους δίνουμε τη σημασία, τη φροντίδα και την ευγνωμοσύνη που τους αρμόζει.

Φανταστείτε έναν σας μεγάλο ευεργέτη θα του είχατε υποχρέωση και θα τον είχατε στα ώπα- ώπα . Но мы для них 3 «Волшебники», которые ждут, пока мы подготовим Фанти, чтобы подарить нам Свои Дары, мы не обращаем на них внимания. Наши кормушки – это наш желудок, который собирает все наши эмоции.
  • Но что нам с этим делать? 3 наше изобилие ?
  • Как мы с ними справляемся ?
  • Когда мы с ними работаем? ?
  • Мы слушаем их ?
  • Я их утомляю? ?
  • Может быть, через нашу повседневную жизнь, вместо того, чтобы искать их правильное функционирование., мы делаем прямо противоположное ?
  • Как ?
Μα όλα ξεκινούν από την συνεργασία των δύο της ανάσας μας και του μυαλού μας τα οποία καταβάλουν την καρδιά μας.
Μέσα από τον τρόπο που σκεφτόμαστε υπερφορτώνουμε την ανάσα μας, με αποτέλεσμα πότε να βραδύνει και πότε να επιταχύνει. Μέσα από φοβίες, άγχος, ανασφάλειες, θυμό, λύπη, στεναχώρια και γιατί όλα αυτά για «προβλήματα» που τα έχουμε δημιουργήσει όλα μόνοι μας.
Все из наших собственных навязываний- выбор. Итак, наше дыхание меняется, и мы теряем ключевую часть нашего равновесия.. Наше дыхание влияет на частоту сердечных сокращений, и начинается его нарушение регуляции.. Тогда кровь начинает передавать неверные сообщения, которые она несет внутри тела., но и в мозгу.
Από εκεί και μετά παίζει ρόλο και η κληρονομικότητά μας, который тут же активирует "игру" абсолютной разрегулировки нашего организма и ухудшения дыхания - легких, сердце – кровь, разум- меланхолические депрессии начинают вторгаться в эту гармоничную часть нашей ранее гармоничной биологической мелодии.
Αυτές τις πιθανότητες έχει το σώμα μας όταν εμείς δεν δίνουμε σημασία σε όλα αυτά που τα θεωρούμε αυτονόητα και δεδομένα. Μέσα από το μη σεβασμό μας χάνουμε την φιλία μας μαζί του και το σώμα μας αρχίζει τις μάχες, μέχρι που δεν αντέχει κάποια στιγμή και παραιτείτε εντελώς.

Αυτές τις αφθονίες μας λοιπόν αν δεν τις σεβαστούμε, μη περιμένουμε άλλη αφθονία στη ζωή μας να έρθει. Γιατί όταν δεν εκτιμάμε και δεν σεβόμαστε αυτά τα 3 κομμάτια μας με γνώμονα το αυτονόητα και δεδομένα, οι άλλες αφθονίες, μπορεί να έρθουν αλλά δεν θα έχουν καμία μορφή σταθερότητας.
Θα έχουν την διαδρομή της αστάθειας. Потому что все в нашей жизни становится зеркалом уважения, которое мы испытываем к своей сущности.. Я имею в виду, если бы я сказал тебе, что ты принимаешь короля, Я уверен, что вы отнеслись бы к нему соответственно.
Κι αν μάλιστα αυτός ο Βασιλιάς είχε σκοπό να σας χαρίσει την Περιουσία Του αρκεί εσείς να τον σεβόσασταν, αυτό και θα κάνατε. Όμως αυτόν τον Βασιλιά που κατοικεί μέσα στο σώμα σας που ακούει στο όνομα Θεός και Ιησούς εσείς πόσο τον σέβεστε
Πόσο φροντίζετε για την αρμονία τους, για την ανάσα σας και την καρδιά σας ? Αυτοί είναι οι Βασιλιάδες στο σώμα σας και ο Σπουδαιότερος Βασιλιάς προσπαθεί να κατοικήσει στο μυαλό σας, Святой Дух. Αυτά τα 3 κομμάτια της Αγίας Τριάδας προσπαθούν να σας χαρίσουν όλα τα πλούτη.

Οπότε αν κάποιος δεν σέβεται αυτά τα 3 δώρα του, αυτές τις 3 αφθονίες του δεν θα έχει καμία ισορροπία στη ζωή του. Όλα θα μοιάζουν με την άμμο στα δάχτυλα, как перо на ветру и как дыра в воде.

Но это именно то, что ты делаешь тоже, когда кто-то перестает знать, что вы ему предоставляете, автоматически прекращать любые поставки. То же самое происходит и с нашим телом.
  • Наше тело является поставщиком, который показывает нашему Богу и Отцу, насколько мы похожи на Его образ и подобие. ?
  • В каких областях? ?
  • Как мы уважаем Его Дом, Его храм, το σώμα αυτό ?

Σέβομαι το σώμα μου και την αφθονία μου δεν σημαίνει κάνω τρύπες όπου βρω. Δεν σημαίνει το ζωγραφίζω με διάφορες ατάκες και εικόνες. Это не значит, что я делаю с ним что-то ненормальное.. Это не значит, что я делаю пластическую операцию, чтобы скрыть свою внешность., продвигать свое тело как объект желания. Δεν σημαίνει ότι το εξαντλώ στη δουλειά και μετά στην γυμναστική, λες και ψάχνω να βρω πότε θα πέσω κάτω. Δεν το φορτώνω με διάφορα.

Но я начинаю с ним здоровый разговор и мы вместе начинаем путь очищения для получения волхвами Святых Даров Отца нашего и нашего Имущества..

Очищение достигается путем приготовления нашего Fantis, а именно наш желудок, освободиться от всех наших чувств. Благодаря этому пути обучения, в чем вам может помочь 3-й секретный проход, создается инфраструктура для того, чтобы наш дыхательный механизм снова начал работать.
При постоянной работе, αλλά και παρατήρηση της ανάσας μας, θα μπορούμε να ξέρουμε πότε θυμώνουμε, γιατί η ανάσα μας είναι ο οδηγός μας για κάθε μας συναίσθημα. Στην αρχή μπορεί να φανεί δύσκολο, αλλά τίποτε δεν είναι δύσκολο για τον άνθρωπο που θέλει.

Όταν λοιπόν ρυθμίσουμε τις ανάσες μας και αρχίσει να υπάρχει μία αρμονική διαδρομή της στο σώμα μας τότε από εκεί και μετά μπορούμε να ρυθμίσουμε και την καρδιά μας αλλά και το μυαλό μας.

С каждым шагом, который мы делаем на этом пути нашего баланса, мы восстанавливаем самообладание в своем теле..

Помните, что, к счастью, наше тело, это не враждебно и не мстительно. Είναι ακριβώς το αντίθετο, μας περιμένει καρτερικά μέχρι εμείς να επιλέξουμε να το φροντίζουμε. Τότε από εκεί και μετά από μόνο του θα ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς, που έχει μέσα του, της αυτοθεραπείας και η επαναφορά του θα είναι γεγονός. Αρκεί να έχουμε σε όλο αυτό το μονοπάτι σταθερότητα, συνέπεια, αγάπη και φροντίδα.

Που θα πει, с того момента, как мы начнем этот путь выбора своего Божественного Собственности, оставаться непоколебимыми и непоколебимыми.
источник: zefira21.blogspot.gr
NewsRoom Миконос Ticker

Еще на эту тему

РекламаSpot_img

Преподобный Дорофей II

С почтением и преданностью

Литургическая музыка

ошибка: Содержание защищено !!